≫ 

Insajd info iz Berna: Trener Jang Bojsa menja tim za Zvezdu, najnovije pojačanje igra od 1. minuta!

Promene u poslednjoj liniji, Sulejmani najverovatnije neće igrati, dilema je hoće li Oro biti u startnih 11

  • 17
FK Jang Bojs Printskrin: Youtube/BSC Young Boys

Dva gola koje je Jang Bojs primio od Crvene zvezde na svom terenu (2:2) definitivno nisu bili po volji trenera švajcarskog tima Gerarda Seoanea koji je za revanš odlučio da menja zadnju liniju tima!

Tokom razogova sa jednim švajcarskim novinarom, Telegraf je dobio informaciju da će Seoane za utorak veče ''ubaciti u vatru'' najnovije pojačanje Bojsa.

U pitanju je defanzivac Frederik Sorensen koji će u startnih 11 zameniti Sedrika Cajsigera čijim igrama stručni štab švajcarskog šampiona nije bio zadovoljan.

905058838 Sorensen u dresu Kelna Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Sorensen je dobro poznato lice navijačima Zvezde, jer je pre dve godine gostovao na Marakani sa Kelnom i sredinom drugog poluvremena je dobio žuti karton. Crveno-beli su u oba meča dobili nemački tim u grupnoj fazi LE rezultatom 1:0.

Švajcarcki novinar nam je otkrio i to da je minimalna šansa da Miralem Sulejmani zaigra, iako je krenuo put Beograda. Navodno - bivši srpski reprezentativac još ima problema sa povredom.

Dilema trenera Jang Bojsa je i koga staviti u samo srce napada - Nsamea ili Oroa? Ovaj poslednji je definitivno kvalitetniji, dao je gol Zvezdi iz penala u Bernu, ali ni on nije potpuno oporavljen.

Gijom Oro Gijom Oro je prva uzdanica Jang Bojsa Foto: Guliver/Marc Eich/Bongarts/Getty Images

- Dogovorio sam se sa trenerom da ću ući u prvom meču samo ako bude neophodno. Odmah posle utakmice bolovi su se ponovo pojavili. Videćemo, doktori čine sve da me osposobe, a ako ne budem mogao otpočetka na teren onda ću ovako kao u Bernu - jasan je bio Oro nedavno u izjavi za švajcarske medije.

Za sada, Nsame je bliži startnih 11 Jang Bojsa...

VIDEO: Vladan Milojević zna šta će tražiti od igrača za Jang Bojs

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljan

    26. avgust 2019 | 15:53

    Koji Oro!? Mimi!?

  • Dex

    26. avgust 2019 | 15:51

    Realno treba da bude 0:1 ili 0:2 za Yang Boys bilo koji Neresen rezultat bice teska sreca za Zvezdu. U prvom mecu je bila blamaza Zvezde. Nema veze sto je rezultat bio 2:2 ali igra je bila dno dna. Yang Boys je imao neverovatan posed lopte od 65 % a sutevi cak 26!!!! Mada u fudbalu ne pobedjuje uvek bolji, pa i Man.Sity je izgubio od Cristal Palasa i sta sad treba da kazemo da je Palase bolji??? Nije nego Zvezda ima srecu kao niko do sada, realno veze sa vezom nemaju

  • Crazy North

    26. avgust 2019 | 16:00

    Parkiraj autobus Miloje protiv ovih neznalica koje su nikad gori glodari izbacili!Sramoto od trenera!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA