≫ 

Postava Zvezde za Jang Bojs: Vladan Milojević ima samo jednu dilemu za startnih 11 (FOTO)

Milunović i Jovančić se vraćaju u startnih 11, jedino je dilema hoće li Ivanić ili Ben biti na toj desnoj strani

  • 64
Crvena zvezda, Jang Bojs, sastav

Ilustracija: Nikola Jovanović

Za razliku od prvog meča protiv Jang Bojsa, kada su mu povrede i suspenzije donekle krojile tim, trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića za revanš barem neće morati da ''boli glava'' zbog toga!

Crveno-beli će u utorak veče (21 čas, RTS 1, Arena Sport 1) biti jači za oporavljene El Fardu Bena i Milana Pavkova, kao i Nemanju Milunovića i Dušana Jovančića koji su odradili suspenziju.

Poslednja dvojica će skoro sigurno biti u startnih 11 za Jang Bojs. Još u Bernu se videlo koliko Jovančić nedostaje Zvezde, dok će se Milunović vratiti na staro mesto i zameniti Radovana Pankova.

Pre svega zbog činjenice da je Zvezda vazdušno nadjačana u gostima i da je neko Milunovićevih karakteristika potreban za te vazdušne duele sa Oroom i Nsameom.

Dušan Jovančić

Jovančić će i te kako značiti veznom redu Zvezde Foto: Marko Jovanović

Milan Borjan će biti na golu, desno Marko Gobeljić, levo Milan Rodić, a u sredini sa Milunovićem delovaće Miloš Degenek - strelac prvog gola za Zvezdu u Švajcarskoj.

Španac Hoze Kanjas je u Švajcarskoj odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu Zvezde, a nema sumnje da će mu neuporedivo lakše biti sada uz Jovančića. Nema Ivaniću šta da se zameri za prethodnu utakmicu, solidno je odmenio Jovančića, ali je svima jasno ko je ''tata'' na toj poziciji defanzivno orjentisanog veznog igrača.

Ivanić bi trebalo da se vrati na mesto desnog krila, mesto na kom je i pružio najbolje partije u crveno-belom dresu. Iako mu to nije primarna pozicija. A za tu poziciju desnog krila i vlada jedina dilema, jer na nju pretenduje i El Fardu Ben.

El Fardu Ben

Foto: Marko Jovanović

Ben se u potpunosti oporavio od povrede, mogao bi mnogo da pruži crveno-belima u napadu, ali ne bi trebalo zaboraviti da se čeka samo kraj kvalifikacija kako bi otišao u Emirate. Podsetimo, Ben je transfer ugovorio dan pre prvog meča Zvezde i Jang Bojsa.

Pitanje je hoće li Zvezda rizikovati da joj se povredi igrač koji je izašao iz iste i na kom će zaraditi dva miliona evra. Setite se šta se dogodilo sa Brankom Jovičićem koji je na meču sa Helsinkijem doživeo tešku povredu, a posle njega je trebalo da se preseli u Francusku za milion evra.

Ivanić je podobniji i da se rotira sa Markom Marinom. Kapiten Zvezde će igrati na svojoj centralnoj poziciji, ali ne bi bilo iznenađenje da se češće nego inače ''šunja'' po boku.

Mateo Garsija

Garsija je bio strelac u Bernu Foto: crvenazvezdafk

Na levoj strani bi trebalo da zaigra Mateo Garsija koji je u Bernu dao drugi gol za crveno-bele. Doduše, kao desno krilo. Možda i u revanšu bude desno, a Ivanić ili Marin odu levo. U tom slučaju će ovaj drugi biti u sredini.

Ričmond Boaći će biti prvi špic Zvezde, iako je postojala dilema da li da se Tomaneu pruži prilika da krene otpočetka. S druge strane, Pavkov će delovati sa klupe, jer nije spreman za 90 minuta. Ne zaboravite da je rekovalescent.

Dakle, postava Zvezde bi u utorak veče trebalo ovako da izgleda: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Jovančić, Marin, Ivanić (Ben), Garsija, Boaći.

VIDEO: Vladan Milojević zna šta će tražiti od igrača za Jang Bojs

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Forza Miha

    26. avgust 2019 | 21:48

    Delije, Zvezdasi, braco, zelim da svim srcem budemo uz Zvezdu sutra, igraci, navijaci, strucni stab, Srbija, grobari. Molim vas da ovu utakmicu odigramo za naseg Sinisu! Miha je Zvezda, i Zvezda je Miha. Veliki fudbaler, veliki covek, veliki trener, i veliki Zvezdas. Napred Sinisa, napred Zvezda.

  • Mane

    26. avgust 2019 | 23:38

    Umesto boacija Tomane brze ce se dodavati garsija marin i tomane i vise sansi cemo imati za gol.

  • Car

    26. avgust 2019 | 20:43

    Ben umesto Ivanica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA