Napadač koji je dao 5 golova na jednom meču, postao Joveljiću konkurencija u napadu Frankfurta!

Bas Dost za jači napad Ajntrahta

  • 2
Bas Dost Printskrin: Instagram/@Eintracht

Iskusni holandski napadač Bas Dost novo je pojačanje Ajntarhta iz Frankfurta koji je Sportingu iz Lisabona platio 7.5 miliona evra!

Dost stiže u Frankfurt kako bi pojačao napadačku konkurenciju s obzirom na to da su tu samo Dejan Joveljić i Gonsalo Pacijenca, kao i Ante Rebić, a pored  pomenutih miliona Sportingu ide i 15 odsto od naredne prodaje.

Dost je zadužio dres sa brojem devet i verovatno će biti prvi špic tima.

- Srećan sam što sam stigao u ovaj klub i jedva čekam da zaigram za Ajntraht. Napadač sam koji obožava da daje golove - rekao je Dost.

A golova se tokom karijere baš nadavao, pogotovo dok je igrao za Volfsburg. Svojevremeno je dao četiri gola Leverkuzenu, dok je za Herenven 2011. dao čak pet golova Ekcelsioru na jednom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bas dosta

    26. avgust 2019 | 16:52

    je dao golova

  • Realno

    26. avgust 2019 | 18:34

    Ako postoji nacija koja može da uvali škart robu za velik novac onda su to Portugalci i eventualno Italijani...Prodat 30 godišnjaka za 7.5m € i još tražit 15% od sledeće prodaje...Neverovatno... Znam da je Fejsa imao otkupnu klazulu u Benfici od 40m €...Suludo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA