Kandreva projektilom lansirao Inter na čelo Serije A! (VIDEO)

Fudbaleri Intera savršeno su započeli novu sezonu Serije A pobedom nad Lećeom u prvom kolu 4:0

  • 3
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Tim Antonija Kontea je materijalizovao dolazak Romelu Lukakua već na startu sezone pošto je Belgijanac postigao treći gol za Neroazure koji su najavili takmičarski iskorak u odnosu na ranije sezone.

Marcelo Brozović ih je doveo u vođstvo golom u 21. minutu i perfektnim felšom sa 19 metara. Sensi je u 24. napravio mali slalom kroz dvojicu igrača gostiju, pa šutirao po zemlji u ćošak za 2:0, koliko je ostalo do poluvremena.

Na isteku punog sata igre, Lukaku je pokupio odbitak posle odbrane golmana Lećea i sam kao duh ćušnuo loptu pored njega, da bi konačan rezultat postavio Kandreva najlepšim golom na meču.

On je u 84. minutu sa preko trideset metara poslao pravu bombu u rašlje i zatresao mrežu četvrti put za čelo Serije A posle prvog kola.

Inter sada ima bolju gol razliku od Lacija koji je u prvom kolu slavio sa 3:0, pa su Lacijali na drugom mestu, Napoli je na trećem, a aktuelni šampion Juventus je "tek" osmi sa tri boda zbog pobede 1:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Veliki promašaj prvog strelca Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA