≫ 

Borjan je bio odličan, mi nismo: Sulejmani želi sreću Zvezdi i Partizanu posle ispadanja Jang Bojsa

Promašili smo prilike, a to se u ovoj fazi ne sme - tvrdi Sulejmani

  • 6

Fudbaler Jang Bojsa Miralem Sulejmani rekao je da su promašaji koštali njegov tim prolaska u grupnu fazu Lige šampiona.

Crvena zvezda i Jang Bojs su odigrali nerešeno 1:1 u revanšu plej-ofa kvalifikacija za elitno takmičenje, a crveno-beli su prošli dalje jer su dali gol više u gostima nedelju dana ranije u Bernu (2:2).

- Sigurno da je teško ispustiti ovo. U toj fazi takmičenja nemaš pravo na grešku. Mislim da smo bili dobri u obe utakmice, ali na kraju nismo uspeli, čestitao bih Zvezdi prolaz u drugu fazu - rekao je posle meča Sulejmani.

On smatra da su Švajcarci igrali dobro, ali je istakao i jednog pojedinca iz redova Zvezde.

- Mislim da smo dobro počeli, imali smo šanse, ali nismo koristili. Borjan je branio kao u prvoj utakmici. Pokušali smo i posle 1:1 da se vratimo - kaže Sulejmani, koji je Zvezdi poželeo sreću i u Ligi šampiona.

Osvrnuo se kratko i na suđenje, ali mu nije pridao preveliki značaj.

- Mislim da kad kreneš u raspravu samo gubiš vreme, sudije imaju pravo na grešku. Ne treba gubiti vreme, mi smo bili kratki s vremenom posle 1:1, treba nastaviti igru što brže... Treba koristiti svaku šansu, mi smo i u Bernu imali dosta i ništa - naglasio je Sulejmani i potom prokomentarisao i to što Partizan igra za Ligu Evrope.

- To je super za srpski fudbal da i Partizan prođe u Ligu Evrope. Mislim da na početku što sam gledao, igraju dobro, sastavili su dobar tim i želim im sve najbolje - zaključio je nekadašnji reprezentatitvac Srbije.

Miralem i dalje muči muke s povredama, objašnjava da je uradio sve što je mogao da bi bio spreman za Zvezdu, ali iako je odigrao drugo poluvreme, to Bojsima nije bilo dovoljno za prolaz dalje.

VIDEO - Marko Marin o istorijskom uspehu crveno- belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    28. avgust 2019 | 02:01

    Bravo Miraleme gospodine naš srpski! Svaka čast na kulturi, korektnosti i patriotizmu.

  • Kole

    28. avgust 2019 | 00:19

    Korektna izjava i stav.

  • Babangida

    28. avgust 2019 | 15:21

    Jedan mnogo normalan momak iz mnogo kulturne porodice. Sve najbolje Miralemu i puno sreće u nastavku karijere, da zaleci povrede i da nam se vrati u reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA