≫ 

Ovde ne možemo ispasti, nema šanse! Marin oduševljeno čeka žreb i priželjkuje Real i Bajern (VIDEO)

  • 14

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin ubeđen je da njegov tim nije mogao da izgubi u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona od Jang Bojsa. Zvezda i nije izgubila, nego je remijem 1:1 u Beogradu (2:2 prvi meč u Bernu) prošla dalje drugi put zaredom.

Gol vredan prolaza je za Zvezdu dao Aleksa Vukanović, a prethodio mu je odličan pas Marina u prostor za Rodića, a bek crveno-belih je iz trka uposlio Vukanovića za pogodak glavom u 59. minutu.

- Fantastičan osećaj, svi smo čekali na ovaj momenat od prvog dana kvalifikacija, imali smo možda desetak, 14 dana odmora. Fokus je bio da uđemo u Ligu šampiona i ostvarili smo naš san i opet ćemo ove godine igrati sa najboljim ekipama Evrope - rekao je Marin posle meča za Arenu sport.

Na pitanje šta je napravilo razliku u revanšu, kapiten Zvezde se nije dvoumio ni za sekund.

- Ovde ne možemo ispasti, nema šanse! Sa ovim navijačima na ovom stadionu, na ovom terenu. Svima je mislim bilo jasno da mi prolazimo. Taktički smo odigrali opet dobro, fantastična utakmica, spremili smo se dobro. U drugom poluvremenu su na početku imali dve šanse, inače smo suvereno odigrali, primili taj jedan gol, desilo se kako se desilo, ali zasluženo smo ušli, najbitnije je da igramo LŠ - kaže Marin.

Obećao je posle prvog meča protiv Kopenhagena da će Zvezda igrati sa Jang Bojsom, ispunio je to obećanje, a sada ima i jednu želju.

- Da ćemo imati tri puta spektakl ovde na stadionu. Iskreno se nadam najjačim ekipama, želeo bih Real, Bajern, a onda da ovde imamo slavlje - zaključio je Marin.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona je u četvrtak od 18 časova u Nionu.

VIDEO - Goooool! Zvezda na korak bliža Ligi šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    28. avgust 2019 | 06:45

    Ti si LEGENDA !!!!!!

  • NCZ

    28. avgust 2019 | 07:46

    6-ta Zvezdina Zvezda. Hvala brat.

  • SrbskiBek

    28. avgust 2019 | 09:07

    Hvala Marine !!! Klasa igrac na terenu..veliki gospodin van njega !! Mladji igraci imaju od koga da uce !!! Srecan sam sto si u zvezdi !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA