Terzić analizirao Zvezdinu grupu i objasnio zašto je zadovoljan zbog izvučenih protivnika!

Generalni direktor crveno-belih veruje da će navijači biti zadovoljni

  • 7
Zvezdan Terzić Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde igrače u grupi B Lige šampiona protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić bio je zadovoljan žrebom, što je moglo da se vidi i po njegovoj reakciji odmah posle izvlačenja.

- Kada se sve sabere i oduzme mogli smo da prođemo i bolje, ali i gore. U svih osam grupa ima po tri ili četiri atraktivne ekipe i u ovom takmičenju nema lakih protivnika. U grupi smo sa dva velikana evropskog fudbala, vicešampionom Lige šampiona iz prošle godine Totenhemom i Bajernom iz Minhena. Lično sam priželjkivao da se susretnemo sa predstavnicima iz Engleske i Nemačke, a tu je i naš bratski klub Olimpijakos – rekao je Terzić za klupski sajt.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da veruje da će crveno-beli opravdati očekivanja u najelitnijem evropskom takmičenju.

- Očekujemo spektakularne utakmice ove jeseni u Beogradu. Pokazali smo da znamo da igramo velike utakmice, da smo dobri pod pritiskom, i nadam se da ćemo ostaviti pozitivan utisak te da će navijači biti zadovoljni, kako sjajnim fudbalskim predstavama, tako i igrama Zvezde u Evropi – podvukao je Terzić.

VIDEO: Zvezda u Ligi šampiona protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    29. avgust 2019 | 21:19

    Pa videli smo tu nasu sjajnu igru da nismo imali marina u timu ne bi nikad bili ni u ligi sampiona ni u ligi evrope fudbal je timska igra gde igraju svi a ne samo da se oslanjamo na marina sa ovakvom igrom neznam sta ce biti u grupi

  • Лићми

    29. avgust 2019 | 21:38

    Наравно да хоћемо и ИДЕМО ДАЉЕ 🔴⚪🔴⚪

  • Tejgoooo

    29. avgust 2019 | 22:23

    Nebitan si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA