Partizan časti navijače posle plasmana u Ligu Evrope!

Besplatno na TSC

  • 12
Pogodci Golovi Partizana Foto: Nikola Tomić

Velika euforija vlada u Partizanu zbog plasmana ekipe u grupnu fazu Lige Evrope, posle sezone posta, te je tim povodom Uprava kluba odlučila da časti navijači i širom otvori kapije stadiona za prvenstveni meč sa TSC-om!

Odluka je doneta ekspresno, čim je postalo jasno da će tim iz Humske u narednoj sezoni, pored domaćeg takmičenja, imati mogućnost da odmeri snage i sa velikim evropskim ekipama.

Pristalice crno-belih su bile lišene mogućnosti da podrže svoj tim protiv Moldea u prvoj utakmici plej-ofa, ali će u nedelju od 20 časova u Humskoj moći da ih pozdrave i zajedno proslave plasman u Evropu – besplatno!

Podsetimo, Partizan protiv TSC-a igra u nedelju od 20 časova,  a vredi pomenuti da tim iz Bačke Topole nema nijedan poraz do sada.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    30. avgust 2019 | 01:26

    Pametnije je bilo duplirati cenu karata i tako smanjiti posetu na minimum. A razlog je da bi što manji broj ljudi video debakl Partizana. Živi bili pa videli.

  • mix

    30. avgust 2019 | 09:13

    Nadam se da ce Partizan, odnosno trener Milosevic, uspeti da ekipu povrate iz posteuforicnog stanja u takmicarsko i da ce prebroditi taj sindrom uspesno. Ne bi valjalo sad uprskati u prvenstvu ponovo. Savo mora da izvede respektibilan tim protiv Tsk, ta ekipa nije ni malo naivna a to pokazuju i njeni rezultati do sada.Uz odmaranje samo nekolicine najumornijih, mozda Bambija,Ostojica i Urosevica i ev. Miletica, te kombinovanja po poluvreme odmornih igraca i ostalih. Naravno, ekipu izbalansirati tako da se ne oseti umor ali i da se igraci previse ne iscrpe jer slede ozbiljni izazovi. Verovatno bi trebalo dati vecu minutazu Asanu, Bibrasu, Ozegovicu i Lutovcu,te L. Pavlovicu. Da, da ne zaboravim, Partizane hvala ti za radost i lepu fudbalsku jesen koja sledi.

  • joakim

    30. avgust 2019 | 08:23

    Jel to vazi za sve frakcija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA