≫ 

Svi pričaju o reakciji čelnika Slavije kada su upali u grupu s Barsom, Dortmundom i Interom (VIDEO)

Ono kad shvatiš da ti se crno piše

  • 12
Čelnici Slavije Prag na žrebu za Ligu šampiona printscreen: Twitter/GiveMeSport Football

U Monaku je održana ceremonija izvlačenja grupa za Ligu šampiona. Crvena zvezde je, može se reći, prošla malo bolje u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, ono što je obeležilo celu ceremoniju na kojoj su proglašeni i najbolji igrači za prošlu sezonu, bila je reakcija čelnika Slavije iz Praga kada su videli u kojoj će grupi igrati.

Napetost je bila velika pogotovo u klubovima iz četvrtog šešira jer se već znalo koje su grupe za izbegavanje, a u kojima i može da se bori za koji bod.

Slobodno se može reći da je najgore prošla praška Slavija koja je upala u grupu smrti sa Barselonom, Borusijom iz Dortmunda i Interom.

Kada su čelnici kluba videli u koju ih je grupu stavi Peter Čeh, koji je izvlačio kuglice sa grupama, naprasno su počeli da se smeju od muke.

Pokušavali su sve vreme da sakriju te kisele osmehe, ali u trenutku kada bi zaplakali nad sudbinom lakše im je bilo da se smeju nad njome.

Navijači će uživati jer im dolaze tri fantastična ekipe sa odličnim igračima, ali njihovim miljenicima nikako neće biti jednostavno da se sačuvaju svoju mrežu sa što manje izvađenih lopti iz nje pod naletima Mesija, Grizmana, Suareza, Alkasera, Rojsa, Azara, Lukakua, Sančeza i ostalih zvezda.

VIDEO: Reakcija Terzića kada je shvatio u koju grupu ide Zvezda

(Filip Ištvanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA