≫ 

Bez života nema ni snova: Danijel Aleksić se odrekao velikog ugovora kako bi zamenio Robinja

Nova destinacija Turska

  • 3
DANIJEL ALEKSIC Foto: MN Press

Nakon samo tri meseca u Saudijskoj Arabije gde Danijel Aleksić, po slovu ugovora, trebalo za tri sezone da inkasira šest miliona evra, turski mediji javljaju da će srpski internacionalac promeniti sredinu i pojačati Bašakšehir.

Pre samo tri meseca Aleksić je potpisao ugovor iz snova sa Al Ahlijem, međutim izgleda da su nastali problemi u raju.

Razlozi eventualnog odlaska nisu poznati, ali očigledno da tamošnji život nije po njegovoj meri, toliko da to ni pare ne mogu da promene.

Nekadašnji igrač Malatije, za koje je pružao odlične partije, bi se tako vratio u Tursku ako je verovati tamošnjim medijima, samo što će sad postati stanovnik Istanbula.

Oni dalje navode da je sve praktično dogovoreno sa viceprvakom Bašakšehirom.

Priča ide toliko daleko da se navodi da se već traži novi klub čuvenom Robinju, koji bi trebao da padne u drugi plan po dolasku srpskog internacionalca.

Član istambulskog kluba je i Miloš Jojić, ali će on verovatno napustiti klub do kraja prelaznog roka.

Aleksić je u Saudijsku Arabiju prešao za 3,8 miliona, veruje se da bi za sličnu sumu mogao i u Tursku, a Bašakšehir bi mogao da pruži i sličnu finansijsku dobit srpskom fudbaleru, pošto je poznato da im para nikad nije manjkalo.

Nedavno se klub pojačao dolaskom Emanuela Adebajora.

Aleksandar Mitrović je u seriji od četiri utakmice na kojima je bio strelac, nada se da će pogoditi opet, Kardif je na tri gostovanja uzeo samo bod. Kec se plaća kvotom 2,70. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Fulam – Kardif.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA