≫ 

Povrede muče Zvezdu pred Vošu, Milojević odlučno stao u odbranu Mirka Ivanića!

Beogradski crveno-beli idu na noge prvoplasiranoj ekipi Superlige

  • 15
Vladan Milojević Foto: MN Press

U okviru sedmog kola Superlige Srbije Crvena zvezda će u subotu od 18 časova i 45 minuta gostovati ekipi Vojvodine u Novom Sadu. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izneo je očekivanja pred derbi susret domaćeg prvenstva.

Nismo imali mnogo vremena za slavlje posle plasmana u grupnu fazu Lige šampiona. Uvek je tako u sportu, vrlo kratko možete da uživate u uspesima jer vas već sutradan čekaju novi izazovi. Pred nama je teška utakmica u Novom Sadu, rekao bih pravi derbi. Idemo u goste ekipi koja igra dobro, koja je sjajno startovala i siguran sam da će biti kvalitetna utakmica. Rezultati pokazuju da su bolji nego prošle sezone, u vrhu su tabele i neće nam biti lako. Zdravstveno stanje naše ekipe je takvo da imamo nekoliko igrača sa sitnim povredama i posle današnjeg treninga ću znati na koga mogu da računam u subotu – istakao je Zvezdin strateg Milojević.

Osvrnuo se Milojević na učinak Mirka Ivanića u dosadašnjem delu sezone.

Mirko Ivanić, Marko Marin Foto: Marko Jovanović

On je plemenit igrač, fenomenalan fudbaler, koji je podredio sebe kolektivu. Ako ćemo da tražimo nekog ko je odgovoran za njegovu igru to sam onda ja. Mirko možda nikada nije ni odigrao utakmicu na prirodnoj poziciji koja mu odgovara. Dao nam je ogroman doprinos, ali je često žrtva taktike i mojih zamisli. Njega nikada u priči ne treba stavljati u negativan kontekst, jer će Mirko ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi. U ovom trenutku je sve u njegovoj igri do mene. Ako igrača koji je krilo stavite na primer na poziciju desnog beka ne možete od njega da očekujete vrhunske partije. Mirko ima takav karakter da ukoliko ga stavite na gol, on bi branio sa istim žarom kao što i igra. Fudbaler je za kolektiv, veoma ga cenim i poštujem i lično sam insistirao da dođe, smatram da je jedan od naših najboljih igrača – tvrdi Milojević.

Crvena zvezda će se u grupnoj fazi Lige šampiona sastati sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom određeno je žrebom u Monaku.

U Ligi šampiona nema teških i lakih grupa. Mi smo autsajderi i nisam imao neke specijalne želje pred žreb u smislu koga da izvučemo, ali sam se nadao da to neće biti ekipe protiv kojih smo već igrali. Pogledajte zvezdice oko grba ekipa koje smo izvukli i biće vam jasno sa kakvim timovima ćemo se takmičiti. Siguran sam da nikom neće biti lako da igra protiv nas, jer se ne predajemo i spremni smo da se borimo sa svakim. Još jednom moram da istaknem da sam ponosan na sve što smo uradili – završio je Milojević.

VIDEO - Degenek o prolasku Zvezde u Ligu Šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    30. avgust 2019 | 16:08

    Za sad ne igra ni 20 posto što zna posle marina i garsije biće naljboji polako zna fudbal ivanić.. Napred zvezdaaaa gigaaant...

  • 🔴⚪🔴⚪

    30. avgust 2019 | 16:06

    Колико само негативности на једном месту. Слажем се у потпуности са оним што је рекао о Иванићу, моје мишљење је било исто одавно, одавно... Има квалитет и то ће показати, а ја се надам да тада неће нико од вас да га диже у небо, јер је л' де, пљували сте га? Ако реално упоредите, Вукановић је на далеко нижем нивоу од Миће, а њега називате херојем? Да се разумемо, немам ништа против Алексе, има и он квалитет, због чега је између осталог и доведен, само поредим мишљења ваших малих размажених глава. Спустите се, волите Милоја, а критикујте оно што он ради, једноставно не иде...

  • Mićo

    30. avgust 2019 | 15:35

    Bravo Miloje!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA