≫ 

Dok ekipa Intera zajedno večera, Ikardi odbija ponude i ponovo tuži klub: Sporna WhatsApp grupa!

Cela ekipa sa svim novim igračima sem Argentinca se okupila, on je za to vreme spremao osvetu

  • 3

Već i vrapci na grani znaju o lošim odnosima Maura Ikardija sa Interom. Oni nikako ne jenjavaju i umesto da Argentinac napusti mesto na kojem ga ne žele i potraži sredinu gde će biti prihvaćen, on radi sve kako bi ga i poslednji fudbalski radnik zamrzeo.

Posle pokušaja da klub ''kazni'' za mobing sada je na adresu kluba stigla nova tužba i odbijanje najbolje ponude do sad.

Čitava ekipa Intera okupila se nedavno na zajedničkoj večeri kako bi podigla timski duh pred drugo kolo šampionata. Svi su došli, čak i novajlije Aleksis Sančez i Kristijan Biragi, međutim jedne osobe ipak nije bilo, pogađate, u pitanju je Ikardi.

Nije poznato da li je samoinicijativno bojkotovao ovaj skup ili ga ni sami igrači više ne žele i ne smatraju delom ekipe.

Bilo kako bilo Argentinac te večeri nije sedeo skrštenih ruku, spremao je novu tužbu.

Ekipa Intera na večeri Foto: Inter

On zahteva da mu klub isplati 1,5 miliona evra zbog toga što mu nije dozvoljeno da trenira sa ostatkom ekipe i da ga vrate u redovan trenažni proces i da se sa ostatkom ekipe najnormalnije priprema za utakmice koje predstoje. Ta cifra je zapravo 20 posto od njegove godišnje plate.

Inter je veliki klub, a Bepe Marota ozbiljan ''igrač''. Sa advokatima je sve ''prečešljano'' pre nego što su krenule sankcije i Ikardiju su obezbeđeni minimalni uslovi za rad. Međutim on i Vanda se hvataju za, blago rečeno, neobično čudan detalj. Naime tužba je zasnovana na WhatsApp grupi u kojoj su svi igrači i treneri iz prvog tima i u kojoj se dogovaraju oko treninga i svega bitnog vezanog za ekipu, a iz koje je Mauro izbačen.

Možda je i to razlog zbog kojeg Argentinca nema na ovoj ''tajnoj'' večeri dobrodošlice novajlijama, jer prosto nije ni znao za nju. Dalje se u tužbi navodi da mu je pričinjena šteta, da su mu ugled, imidž i reputacija narušeni itd.

Ako optužba prođe, Marota je rekao da će na sud izaći sa celim prvim timom koji će svedočiti o tome šta se zapravo dešava u klubu i ko je čija žrtva u celoj priči. Ikardi po svaku cenu želi da pređe u ljutog rivala Juventus što mu Marota nikako ne dozvoljava, pogotovo što su sve dosadašnje ponude bile provokacije, kako je jednom prilikom izjavio direktor Intera.

Poslednja ponuda koju je Argentinac odbio je posebno iznervirala čelnike kluba jer je Monako nudio fantastične uslove kako Interu tako i Ikardiju, najbolje koje je ovog leta dobio.

Naime, Kneževi su Interu nudili 10 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu i da ga sledećeg leta otkupe za dodatnih 65 miliona. Igrač bi godišnje inkasirao minimum 10 miliona evra, gde bi sa bonusima to moglo da dostigne čak 13 miliona. Ikardi je to odbio.

FK Inter - FK Milan Foto: Tanjug/AP

Međutim u celoj ovoj sumanutoj tužbi krije se jedan malo veći detalj za koji se bračni par Ikardi hvata. Naime, ceo proces bi mogao da potraje i do tri meseca a tu se krije, kako prenosi Gazeta delo Sport, jedan specifičan član u zakonu prema kome bi, ako ne odigra barem 10 posto utakmica moga da zatraži raskid ugovora.

Isto tako su se držali za granu zvanu mobing koja je brzo pukla, pa ostaje da se vidi da li je ovo samo još jedan pokušaj očajnika, pre da nanese štetu reputaciji kluba nego nešto konkretno. Cela ta priča o besplatnom odlasku je stvar koja najviše nervira Marotu.

Bilo kako bilo, situacija koja mnogo šteti imenu i reputaciji Intera a rešenje se ne nazire.

Ikardiju ugovor ističe 2021. i odbija sve ponude samo kako bi prešao u Juventus.

Svakako će Ikardi, zahvaljujući pre svega supruzi, biti zapamćen kao jedan od najkontroverznijih fudbalera u ovoj deceniji. Ova sapunica preti da nadmaši i sve gluposti Marija Balotelija jer ovo što radi bračni par Ikardi prelazi svaku meru i sve granice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    31. avgust 2019 | 20:51

    Kakva je on osoba pokazuje surovanje sa zenim od najboljeg kolege, jos djecu imao. Papucar teski a ova spinzica ga bude otkacila kad tad, samo live da nagrabi sto vise. Glupan

  • Yu

    31. avgust 2019 | 22:05

    Mauro Ikardi je odlican igrac, ali je pokusao Inter da ucenjuje prosle godine, trazeci mnogo veci ugovor ili nece igrati, a sve ga posavetovala zena. Tako se ne radi. Zato Inter i hoce da gaproda, a on sada odbija sve ponude (Napoli, Roma, Monako). Nije onbas tolika zvezda da odbija sve ove klubove.... ima ugovor jos dve godine, letece na tribine dve godine i upropastice karijeru.

  • Stefan

    1. septembar 2019 | 02:55

    Samo mi nije jasno koji klub ce zeleti da ga dovede posle svega sto radi sa Interom jer gde god da predje pravice isti problem, a realno za te pare koje on i Inter traze ima mnogo boljih napadaca od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA