Pregovori za Banjaka: Partizan nudi 600.000, Mandarić traži 2 miliona, ali crno-beli imaju "džokera"

Klub iz Humske ima spremnu zamenu, ukoliko prvi čovek Olimpije nastavi da zateže i traži nerealnu cifru

  • 19
Maki Banjak Printskrin: Youtube/Ognjenovic Football

Kao što je Telegraf već pisao, Partizan će dovesti štopera u finišu prelaznog roka, a prvi pik je defanzivac Olimpije Maki Banjak.

Trenutno su u toku pregovori čelnika crno-belih i uprave Olimpije na čelu sa Milanom Mandarićem, koji je u izjavi za slovenačke medije otkrio i koja je cifra koju traži za obeštećenje.

- Pregovaramo sa Partizanomu. Ušli su u grupnu fazu Lige Evrope. Učinili su ono što bi i mi morali. Videćemo šta će se dešavati narednih sati. Očekujem napredak u pregovorima - rekao je čelni čovek Olimpije Milan Mandarić, a zatim je usledilo pitanje koliko novca želi za svog štopera.

- Voleo bih da dobijem 100 miliona, ali mislim da će biti teško - prokomentarisao je uz osmeh Srbin poreklom iz Like, a zatim nastavio.

Milan Mandarić Milan Mandarić; Foto: Profimedia/AFP

- Mislim da je njegova cena oko dva miliona. Ali, postoji prostor i za drugačiji vid partnerskog odnosa sa Partizanom, na primer da dobijemo određeni procenat od sledeće prodaje. Banjak će sigurno napredovati, mlad je, sjajan prospekt za budućnost.

Kako Telegraf saznaje, Partizan je spreman da ponudi najviše 600.000 uz bonuse i ukoliko Mandarić bude "zatezao" u pregovorima, okrenuće se rezervnoj opciji i dovešće štopera BATE Borisova Slobodana Simovića, koji je "džoker" u rukavu kada su pregovori u pitanju.

Mandarić nema veliki prostor za manevar, jer Olimpija zbog ispadanja iz Evrope želi da se rastereti skupog igračkog kadra, a on je jedan od najplaćenijih igrača u ekipi. Takođe i saznanje da crno-beli imaju spremnu zamenu, nije nešto što može da omogući vlasniku tima iz Ljubljane da traži veliko obeštećenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    31. avgust 2019 | 14:54

    Oterati odlicnog spanca Valijenteja zbog toga sto je stranac, pa sad kupovati stranca i to jos za 600k to samo moze uprava bez vizije i plana koja sistemski unistava klub.

  • VALJAK

    31. avgust 2019 | 17:15

    BANJAK,DUMBIJA I JOS DVA MORAJU DOCI U PARTIZAN. UPRAVO AKO ZELITE PROLJECE POZURITE DOK IMA VREME. BICEMO KONKURENTNI I ZA TITULU. OVAKO NISTA. UPRAVO POKAZI DA STE ZA USPEH PARTIZANA. AJDE SAD !

  • Rew

    31. avgust 2019 | 14:26

    A u napadu bandera Sadik i balvan Ozegovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA