≫ 

Zvezda otkupila Degenekov ugovor za 1.5 miliona evra!

Ono što je nagovestio generalni drektor crveno-belih Zvezdan Terzić, sada je i ozvaničeno

  • 21
Miloš Degenek Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je otkupila ugovor Miloša Degenka, tako da će borbeni štoper u naredne četiri godini biti fudbaler crveno-belih.

Vest koja raduje sve zvezdaše jeste ta da Degenek više neće nastupati za crveno-bele kao pozajmljen igrač, jer je srpski šampion od danas vlasnik njegovog ugovora. Od povratka u Zvezdu ovog leta Degenek je igrao kao pozajmljen igrač Al Hilala. To više neće biti slučaj, a radost zbog ovakvog razvoja događaja nije krio ni Degenek.

- Presrećan sam što smo sve rešili pa sada mogu da kažem da sam u potpunosti Zvezdin igrač, iako je to u mom srcu tako od prvog dana kada sam kročio na Marakanu. Svi ste videli koliko sam želeo da se vratim u crveno-bele redove, po svaku cenu, tako da možete da zamislite koliko sam sada srećan. Očekuje nas uzbudljiva jesen u Evropi, kao i u domaćem takmičenju i nadam se da će je svi zvedaši dugo pamtiti po velikom uspehu. Ja sam tu da dam sve od sebe, kao što sam uvek do sada i radio i da na terenu sa svojim saigračima ginem za našu Zvezdu - poručio je Degenek.

Nedavno je ovakvu mogućnost najavio i generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, koji je otkrio da je otkupna klauzula 1.5 miliona evra, a da crveno-beli to mogu da urade do februara. Očigledno Zvezda nije želela da čeka, niti je imala razloga za to, jer se povratak Degeneka ispostavio kao pun pogodak.

- Mislim da ćemo otkupiti njegov ugovor, oko 1.5 miliona je otkupna cena, do februara moramo da se izjasnimo. Miloš je pokazao i ljudski i grački da može da nosi teret Crvene zvezde -rekao je nedavno Terzić novinarima posle plasmana u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jakol

    31. avgust 2019 | 15:51

    Bravo ! Zasluzio je ! Covek stvarno daje sve od sebe, i kad cujem da je na terenu , nekako mi pakse !

  • Zvezda

    31. avgust 2019 | 16:06

    👏👏💪❤⚪❤

  • Aca

    31. avgust 2019 | 17:01

    Bravo on je nama doneo 15 miliona golovima svaka cast i igrom!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA