≫ 

SAZNAJEMO! Zvezda pregovara oko dovođenja krila, čeka se DA Vladana Milojevića!

Marokanac Moha pred vratima Marakane, ali sve zavisi od toga šta će reći Vladan Milojević

  • 23
Moha, Slovan Bratislava Printskrin: Youtube

Preokret u poslednji čas! Iako su sa Marakane najavljivali da je za njih prelazni rok gotov, čelnim ljudim Crvene zvezde  otvorio se prostor za dovođenje velikog pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka

Kako Telegraf saznaje, crveno-beli pregovaraju sa Slovanmom oko kupovine Mohe čija cena transfera se kreće između milion i milion i po evra.

Mohamed Rarsala Kadfi, kako glasi puno ime ovog krilnog napadača, doći će ba Marakanu samo ukoliko ''zeleno svetlo'' da trener Vladan Milojević, što znači da će konačan odgovor o kupovini Mohe dati pomenuti šef stručnog štaba koji u subotu popodne sa Zvezdom igra derbi Superlige protiv Vojvodine.

Što se tiče Mohe, reč je o 25-godišnjem Marokancu koji je na 35 mečeva za Slovan prošle sezone dao 16 golova i imao 19 asistencija u svim takmičenjima. Ne računajući ovu sezonu koja je počela i u kojoj je Moha sa Slovanom obezbedio grupnu fazu Lige Evrope.

Moha je bio rezervna opcija Zvezde u slučaju da nisu završili posao oko Matea Garsije, ali s obzirom na to da se radi o kvalitetnom igraču, kao i da je Ben otišao u Emirate, čelni ljudi crveno-belih nisu ništa prepustili slučaju.

Moha je u Slovan stigao iz Olimpika iz Donjecka pre godinu i po dana i imao je važeći ugovor sa tim klubom do leta 2022. godine.

Zanimljivo, o Mohi i njegovom transferu nedavno je govorio i Aleksandar Čavrić koji je, takođe, bio pik crveno-belih.

Mislim da je i bila konkretna ponuda. Bio je zagrejan da dođe, pominjala se cena oko milion i po, mislim da je pričao sa klubom o tome, sada mislim da nema šanse - rekao je Čavrić posle plasmana Slovana u LE.

VIDEO: Zvezda u Ligi šampiona protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa!

(Mario Marić/Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. avgust 2019 | 17:59

    Pre 2 h objava Zvezda završila prelazni rok neće dovoditi igrače. Sad saznajte čeka se da Milojević kaže DA. Odlučite se

  • Czv forever

    31. avgust 2019 | 18:31

    Mnogo bolji od cavrica ali pun pogodak bi bio KATAI ili radonjic🔴⚪

  • Bojan.

    31. avgust 2019 | 18:13

    Odlican igrac,prodati Boacija i taman mesto za Mohu.Jako dobar bocni igrac taman na obe bocne pozicije da iimamo brze i dobre tehnicare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA