≫ 

Majstorija Matea iz voleja obeležila derbi na Karađorđu: Zvezda nastavila pobednički niz! (VIDEO)

Kombinovani tim Zvezde dobro se pokazao u novoj formaciji na teškom gostovanju

Foto: fkcrvenazvezda.com

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, ekipu Vojvodine sa 2:1 u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Na ovom susretu Vojvodina je bila oslabljena neigranjem najboljeg strelca tima Bojana Matića koji je dobio parni karton u prošlom kolu. Sa druge strane, trener crveno-belih promenio je formaciju za ovaj susret i zaigrao sa trojicom štopera Milunovićem, Pankovim i Degenekom, dok će Gobeljić i Žander delovali po bokovima.

Od samog starta domaći fudbaleri zaigrali su izuzetno angažovano u obe faze igre. Vojvodina je vršila pritisak na odbranu Zvezde koja nije uspevala da na pravi način iznese loptu sa svoje polovine. tokom prvih 15. minuta. Ipak, u nastavku viđena je potpuno drugačija slika. Crveno-beli su čekali i dočekali svoju šansu. Vukanović je odlično prošao kroz odbranu domaćih i asistirao do Pavkova kojem nije bilo teško da zatrese mrežu za početno vođstvo.

Ovaj gol uticao je da se igra dodatno "rasplamsa" na Karađorđu. Domaćin je uzvratio novim pritiskom na gol Beograđana, pa je tako Drinčić posle prekida dodao do Stojkovića koji je uleteo u prazan prostor i levom nogom zatresao mrežu Borjana! Do poluvremena, viđeno je još nekoliko izglednih prilika na obe strane, ali bez promene rezultata.

U nastavku, oba tima nastavila su tamo gde su stala u prvom poluvremenu. Sa jedne strane Eze je zadavao probleme Zvezdi, dok su crveno-beli strpljivo gradili napade i čekali svoju šansu. Tako se Posle kornera sa leve strane, koji je izveo Mateo, lopta odbila upravo do njega na ivici šesnaesterca. Tako je Argentinac zahvatio spoljnim delom kopačke i iz voleja pogodio mrežu Vojvodine za novo vođstvo.

Do kraja, Vojvodina je pokušavala da dođe do izjednačenja, ali je njihove napade uspela da neutrališe odbrane Zvezde, tako da izglednijih prilika za promenu rezultata nije bilo.

Zanimljivo, ovo je prvi poraz Nenada Lalatovića kao trenera Vojvodine na domaćem terenu. Sa druge strane, Zvezda je vezala novu, petu pobedu u nizu.

Da podsetimo, zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu šampiona crveno-beli odigrali su dve utakmice manje od većine timova Superlige.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AHAB

    31. avgust 2019 | 21:38

    ČOVEK DA EVROGOL,ZA ŠPICE,ONI NALAZE I TU NEKU TEORIJU ZAVERE...VI,BRE NISTE ZA MEDJU NORMALAN SVET....JEBO VAS ONAJ PANTIĆ,ŠTO VAS TRUJE,MOLDEROVIM TEORIJAMA....DA NISMO MI MOŽDA DOBRI I SA VANZEMALJCIMA,PA NAS I ONI GURAJU....OLADITE, BRE,BOLESNICI,JEL NAS SUDIJE POGURALE PROTIV KOPENHAGENA I JANG BOJSA,VIŠE VOLE NAS NEGO NJIH...KAVEZ VAM NEKO OPASNO LJULJA!!!

  • Nesa CZ

    31. avgust 2019 | 20:42

    Stvarno nema smisla, evo i Vojvodina nas pustila, svi nas puštaju već 74 godine, Partizan nas je pustio tačno 108 puta, pa Bajern, Olimpik Marsej, Colo Colo... Ma svi nas puštaju...

  • BIJELJINA

    31. avgust 2019 | 21:19

    Bravo Mateo!!!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA