≫ 

Kiks Partizana posle evropske bajke: Nepobedivi TSC uzeo bod golom u 23. sekundi! (VIDEO)

Ispromašivali su se crno-beli, gosti ostaju lideri posle ovog kola

FK Partizan - FK Konas Ki Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana i TSC-a iz Bačke Topole odigrali su vrlo uzbudljiv derbi duel u okviru 7. kola Superlige, a gosti su pokazali da s pravom nose epitet hita sezone, pošto su uzeli veliki bod iz Humske - 1:1 (1:1).

Ovo je bio drugi remi Partizana u pet utakmica, a stigao je nakon velikog evropskog uspeha koji je na tribine u Humsku "prizvao" blizu 15.000 navijača, te se očekivalo lepo i pre svega trijumfalno veče, kao kruna sjajne nedelje.

Ali, tvrdi momci iz Bačke Topole i njihov trener Zoltan Sabo imali su druge planove...

Već u 23. sekundi "hladan tuš" za navijače Partizana - nakon kiksa veznog reda (Suma izgubio loptu), usledila je munjevita kombinacija gostiju i egzekucija prvog strelca lige Nenada Lukića.

Stojković nije imao šanse.

Primljeni gol nije previše poljuljao crno-bele, koje je prenuo i navijački aplauz kao podrška da se krene u totalnu ofanzivu. Tako je i bilo - Partizan je od tog trenutka, pa praktično do samog kraja bio tim koji je dominirao, stvarao šanse, ali ih i promašivao.

Sijaset prilika nisu iskoristili igrači Sava Miloševića, Suma, Miletič, Ostojić, Sadik - niko od njih se nije proslavio u situacijama kada su lopte mnogi na stadionu videli u mreži.

Stalni napadu si, ipak, urodili plodom, a egzekucija je stigla od Sadika, momka koji bi sebi mirne duše mogao da nalepi etiketu "mister promašaj" za učinak od starta sezone. Ovog puta, ipak, bio je na visini zadatka, a navijačima u Humskoj priredio je trenutak genijalnosti kakav dugo nije viđen.

Partizanov dugajlija je serijom driblinga, uz majstorsko "rolanje" i "lažnjake", izbacio iz ravnoteže direktnog čuvara, a onda pogodio mrežu gostiju, i to kroz noge golmana Bačke Topole - sjajan potez Nigerijca!

Grčevito su igrači TSC-a branili bod u Humskoj u nastavku, bili na velikim iskušenjima.

Dve najveće prilike u drugom delu meča nisu iskoristili Sadik i Miletić.

Nigerijac je bio neprecizan za desetak centimetara posle pasa Pavlovića koji se zahuktao u kontri, pa "odložio" loptu do saigrača, da bi i Miletić bio bez sreće u situaciji kada je trebalo samo "da pita" Filipovića gde da šutira.

Zahvatio je Partizanov štopet loptu glavom na pet metara - tukao je direktno u golmana gostiju!

Nisu Partizanu pomogli ni Tošić ni Ožegović pošto su ušli u drugom poluvremenu, blok TSC-a u nedelju uveče bio je neprelazan za učesnika Lige Evrope do kraja drame koja je u Humskoj trajala 96 minuta.

Partizan - TSC 1:1 (1:1)

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Natho, Zdjelar - Lutovac (od 46. Tošić), Suma, Asano - Sadik (od 65. Ožegović)

TSC: Filipović - Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević - Milićević, Tumbasević, Tomanović, Duronjić (od 71. Grabež) - Silađi, Lukić (od 82. Šinković)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    1. septembar 2019 | 21:49

    Ni ove godine ništa od titule! Tonemo sve dublje i dublje zbog nesposobnih ljudi iz uprave!!

  • Nikolaks

    1. septembar 2019 | 20:38

    Ovog novog prvoligaša finansira firma Orbana i tačno se vidi želja i borba kad imaš dobra i redovna primanja a plus rade i novi kao stadion. Svaka cast

  • Cure

    1. septembar 2019 | 21:38

    Ima vremena bice nadoknada do 100 minuta i neki penal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA