Teško je, sad smo miljama daleko od titule: Savo utučen posle novog remija Partizana

Razočaravajući ishod po crno-bele nakon evropskog uspeha

  • 55
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Partizan je nakon evropskog uspeha i plasmana u Ligu Evrope, "zaribao" na svom terenu pred 15.000 navijača - odigrao je samo 1:1 sa liderom prvenstva TSC-om iz Bačke Topole, što mu je već drugi nerešen rezultat u pet utakmica.

Ipak, za razliku od meča u Kruševcu, Milošević nije imao zamerki na igru i trud koji su njegovi igrači uložili da dođu do pobede.

- Sve čestitke i mojim igračima, i igračima TSC-a na fenomenalnoj borbi. Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od Kruševca mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem posle onakvog početka, međutim nismo imali sreće da postignemo taj gol za pobedu.

Efikasnost se opet pokazala kao velika boljka?

- Isto važi i danas, i ja tako mislim, ne znam šta da vam odogovrim.

Prvi, rani gol protivnika je definitivno pokvario planove...

- Sigurno da je negativno uticao na nas, mogli smo mnogo bolje ući u utakmicu i verovatno bi onda bili manje nervozni i bolje skoncentrisaniji. Ali vratili smo se iz toga, u prvom poluvremenu smo imali nekoliko šansi, zicera, šest-sedam takvih prilika. Koliko samo šuteva smo imali, prosto kada ne postignete gol iz toliko šansi ne možete ni očekivati da pobedite.

Na pitanje da li će se ovaj kiks odraziti na ekipu, Savo je dao zabrinjavajući odogovor po navijače Partizana.

- Ne znam, mnog oje teško... U našoj ligi svaki bod koji izgubimo praktično nas udaljava od titule miljama. Tako da smo već sad posle sedam kola blizu da opet odustanemo od borbe za titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salah11

    1. septembar 2019 | 22:51

    Kakva titula budite realni i 4 mesto ako uzmete tabela ce biti ovakva na kraju Zvezda prva Vojvodina Druga Radnicki treci..

  • Neso

    1. septembar 2019 | 23:37

    Tim koji nema ni glavu ni rep. Niti se zna ko kroji igru niti ko daje golove, igra se po sistemu ti meni ja tebi pa ti nazad golmanu. Spora bezidejna igra.Ovo je realnost.

  • Filip

    2. septembar 2019 | 13:19

    Ko se to nama oprostio od titule?Panticu cujes li ovog ni on misli da nece uzeti titulu kao i Lalat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA