≫ 

Krađa veka na San Siru: Hrvat stigao na stadion da potpiše za Inter, pa ušao u kancelariju Milana!

Veliki udarac za Neroazure i Marotu

  • 1

Ante Rebić je imao sve dogovoreno sa Interom da zameni svog zemljaka Ivana Perišića, međutim, u poslednjem trenutku je rešio da promeni pravac i da uđe na druga vrata San Sira.

Iako je napadač Frankfurta već bio viđen u plavo-crnom dresu, u poslednjem trenutku se u priču uključio drugi milanski klub, koji je svom gradskom rivalu "ukrao pojačanje pred nosem".

Rebić je tokom noći između nedelje i ponedeljka sleteo u Milan, došao je na San Siro, ali je umesto u kancelarije Intera skrenuo ka Milanovim. Na ulasku u stadion kratko je prokomentarisao:

Srećan sam što ću nositi dres Milana, pričaćemo sutra o svemu.

Uprava Milana na čelu sa Paolom Maldinijem i Ivanom Gazidsom nedeljama sjepokušavala da dovedu Anhela Koreu iz Atletiko Madrida, ali nikako nisu uspevali da se dogovore sa "Jorgandžijama" oko obeštećenja. Rosoneri su nudili maksimalno 40 miliona, dok je uprava kluba sa Vanda Metropolitane tražile više.

Na kraju, kada su videli da ''sve stoji u mestu'' rešili su da gradskom rivalu ''lupe šamar'' i sportskom direktoru Intera Bepeu Maroti oduzmu viđeno pojačanje ispred nosa.

Ono što su nudili za Koreu toliko će da plate za Rebića, 40 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    2. septembar 2019 | 15:29

    Zna se vec danima da dolazi u Milan, a ne u Inter. Presao je tamo zbog Zvonimira Bobana, kojije sportski direktor Milana. Kada pogledamo statistiku, na 38 utakmica, postigao je 10 golova i 6 asistencija.. nije to nesto posebno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA