Vrelo u Parizu: PSŽ ima novog golmana!

Iz Španije na jednogodišnju pozajmicu stiže Serhio Riko

  • 0

Dok se čeka da se ozvaniči dolazak Keljora Navas,a PSŽ je doveo još jednog čuvara mreže. Na jednogodišnju pozajmicu iz Sevilje je stigao golman kojeg je Slaviša Jokanović prošlog leta doveo u Fulam - Serhio Riko.

Nije mogao ništa, danas 26-godišnji čuvar mreže, da pomogne Fulamu prošle sezone u borbi za opstanak u Premijer ligi. Pored odbrane kakvu je imao Jokanović, koji ga je i koštala posla, Riko nije mogao ništa više od pet mečeva bez primljenog gola i čak 56 puta vađenjem lopte iz mreže.

U Sevilji je brani odlično gde je čak dobio i poziv za reprezentaciju za koji ima jedan nastup.

PSŽ je, s druge strane, posle odlaska Bufona ostao samo sa mladim Alfonso Areolom. Kako Parižani žele u potpunosti da promene čuvare mreže ove sezone tako se tokom dana očekuje dolazak Navasa iz Reala, a da u suprotnom pravcu ode Areola na jednogodišnju pozajmicu. Navas bi trebalo da bude prvi golman dok će Riko čekati svoju priliku na Kup mečevima.

Kako Marka navodi, Sevilja je bila primorana da pošalje Rika na novu pozajmicu zbog sukoba sa navijačima.

Iako je španski klub želeo da ga proda nije se našla ni jedan zainteresovana strana, zbog toga su pristali i na pozajmicu poslednjeg dana prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA