≫ 

Partizan prodao Ožegovića u Nemačku: Ovo su detalji transfera!

Fudbaler ipak napustio Humsku, ali umesto u Rozenborgu, karijeru nastavlja u Darmštatu

  • 72
OGNJEN OZEGOVIC Foto: MN Press

Napadač Partizana Ognjen Ožegović u nedelju uveče je odigrao poslednji meč za crno-bele, jer je već danas prodat i to u nemačku "Cvajtu". Tačnije, fudbaler će nastaviti karijeru i Darmštatu, saznaje Telegraf, a klub iz Humske će na konto transfera zaraditi oko 400.000 evra.

Ožegović je pre desetak dana takodje bio na izlaznim vratima, pošto je u Humsku stigla konkretna ponuda Rozenborga. Ipak, norveški klub, iako se lako dogovorio sa crno-belima i ponudio 400.000 evra obeštećenja, nije se baš isprsio sa uslovima igraču (150.000 godišnje) te je ponuda odbijena.

Pre nekoliko dana iznenada su se javili Nemci, izjednačili ponudu sa Norvežanima za klub iz Humske, ali i poslali daleko bolje uslove za Ožegovića, koji je danas, posle većanja, rekao '

"da".

Ožegović je u Humsku stigao krajem leta 2017. godine iz Čukaričkog. U ptavom mandatu je odigrao 37 mečeva i postigao 12 golova.

Ali je već narednog leta pozajmljen Arsenalu iz Tule, gde se nije proslavio (osam mečeva, jedan gol). Ovoga leta se vratio u Humsku, gde je dobio novu šansu i na 11 mečeva, u dva takmičenja, postigao tri gola i četiri puta asistirao.

Što se Darmštata tiče, reč je o klubu duge tadicije, koji je poslednji put bio član Bundeslige i sezoni 2016/2017.

Posle ispadanja u "Cvajtu" u obe minule sezone je zauzimao mesto u sredini tabele.

Prodaja Ožegovića bi mogla da znači da će Partizan do kraja prelaznog roka, odnosno i kasnije (ukoliko igrač nije pod ugovorom) dovesti novog napadača.

VIDEO: Strahinja Pavlović o transferu u Lacio

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA