≫ 

Povređenih nema, uvređeni me ne zanimaju: Kolarov oštro najavio novi početak sa Tumbom!

Kapiten Orlova spreman za izazov

  • 6

Fudbaleri Srbije okupili su se pred mečeve sa Portugalcima i Luksemburžanima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Orlovi će dočekati Portugalce 7. septembra, a tri dana kasnije će gostovati Luksemburgu, a ovo je ujedno novi početak sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Radi se polako na atmosferi, i to pred dolazak aktuelnih prvaka Evrope, koji nemaju prava na kiks, baš kao ni mi.

- Sigurno da su najkvalitetnija reprezentacija u Evropi, prvaci su i nadogradili su se, gledao sam ih u pet ili šest utakmica Lige nacija. Sad mislim da su još više kompaktni, imaju par igrača koji su odličnoj formi, sad su jedna od najkompetitivnijih reprezentacija. Pored Ronalda, imaju odlične i nezgodne igrače, tehničare, imaju ofanzivne bekove, u sredini su jaki, Fernando Silva uz Ronalda je jedan od najboljih igrača. Ne možemo se samo na Ronalda fokusirati - rekao je Kolarov, uz priču o momentu duela i igrače kojih nema ili se osećaju možda nezadovoljno statusom.

- Sigurno nismo mogli da biramo kalendar, možda nije loše što je sad došao Portugal. Jako je bitna utakmica, sa novim selektorom, uz dobar rezultat imaćemo vetar u leđa, za naredne četiri utakmice. Povređenih nema, za uvređene, ne zanima me, tako da, atmosfera se gradi pobedama. Mora da postoji uzajamno poštovanje, to je temelj za sve ostalo. Svi su momci na mestu, profesionalci, radujem se meču u subotu, uz malo sreće, možemo do dobrog rezultata. Moramo da razmišljamo takmičarski, cilj je Evropsko prvenstvo.

Bilo je priče i o transferu, mnogi italijanski i turski mediji su selili Kolarova u Istanbul, bilo je još varijacija transfera, ali na kraju nije bilo ničega.

- Zadovoljan sam, imam još godinu dana ugovora. Igram godinama u ozbiljnim klubovima, gledam uvek da dam maksimum i nadam se da ću to uspeti i u subotu protiv Portugalaca.

Osvrnuo se Kolarov na igre Zvezde i Partizana u Evropi.

Ispratio sam Zvezdu i Partizan, napravili su fenomenalne rezultate u svojim kvalifikacijama. To je mnogo bitno za klubove, ali i za naš fudbal. Pažnja se usmerila ka nama u delu Evrope. Nadam se ćemo imati delić podrške koju imaju naši najveći klubovi.

VIDEO - Kolarov: Povređenih nema, uvređeni me ne zanimaju

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    2. septembar 2019 | 18:19

    E, sa tobom cemo da se usrecimo. Kakav klan, nista se izgleda nije promenilo.

  • vlada

    2. septembar 2019 | 19:09

    opet proziva fudbalere koji nisu hteli da igraju dok je krstajic bio selektor .

  • Neša srbin

    2. septembar 2019 | 19:21

    Ti treba da igraš i to da te interesuje a ne da vas razvele svi a vi vodite pilitiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA