≫ 

Ronaldo pred dolazak u Beograd uzeo još jedan trofej

Još jedno veliko priznanje za magičnog Portugalca

  • 0
Portugal Soccer Awards Foto: Tanjug/Ap

Nižu se trofeji u bogatoj kolekciji Kristijana Ronalda, a novi je stigao od Fudbalskog saveza Portugalije koji je proglasio zvezdu Juventusa za najboljeg portugalskog igrača - deseti put u poslednjih 12 godina!

Od 2007. godine Ronaldo je bez premca najbolji fudbaler Portugalije, a ova nagrada izmakla mu je samo 2010. i 2014. godine kada je završila u rukama Simaoa i Pepea.

Ovaj put najveću konkurenciju Ronaldo je imao u "vunderkindu" Atletiko Madrida Žoau Feliksu, Bernanrdu Silvi iz Mančester sitija, Brunu Fernandesu iz Sportinga i Rubenu Nevesu iz Vulverhemptona, ali je i ovaj put odneo trijumf na ceremoniji koja je organizivana u "Carlos Lopes Pavilionu" u Lisabonu.

- Ovaj svet je tako brz, sa svim tim društvenim mrežama, bilo je ludo - rekao je Kristijano tokom govora pošto je proglašen za najboljeg što Portugalija ima.

Osvrnuo se i na neke događaje van terena koji su pretili da ga izbace iz koloseka.

- Bila je ovo eksptremno teška godina na privatnom planu, ne dozvolite nikome da vas povuče dole - nesumnjivo je aludirao na optužbe za silovanje koje su ga snašle, ali sa kojima je uspeo da se izbori.

Inače, Benfiki je pripala sva slava na dodeli nagrada, pošto su i muški i ženski tim dobili nagrade za najbolje kolektive, a trener lisabonskih Orlova Bruno Lange osvojio je trofej kao najbolji u konkurenciji svojih kolega.

Ronalda i najbolje Portugalce imaćemo priliku da na delu vidimo 7. septembra na našem najvećem stadionu u duelu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA