≫ 

Maja Ognjenović skenira Bugarke: Elica Vasileva i srednji blokeri su nam najveća opasnost!

Odbojkašice u sredu od 16 časova igra protiv Bugarske meč četvrtfinala

  • 0

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović, pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Bugarske kaže da treba ozbiljno shvatiti rivala, bez obzira na to što su ga u grupnoj fazi već pobedili.

- Sigurno da je meč sa Bugarskom od posebnog značaja. Bugarke su nam dobro poznat protivnik. Može da bude opasna stvar ako ih neozbiljno shvatimo, jer smo ih u grupi prilično lako savladale izuzev prvog seta. Mislim da treba da budemo maksimalno ozbiljne i pripremljene dočekamo tu utakmicu - rekla je Ognjenović.

Odbojkašice su u drugom kolu EP posle preokreta uspele da pobede selekciju Bugarske sa 3:1 u setovima.

- Imaju dobre individualce i najveća opasnost preti od Elice Vasileve i srednjih blokera, koji dobro odrađuju posao - rekla je Ognjenović, koja je istakla da se nada da će u četvrfinalnom meču Srbija biti bolja nego u utakmici grupne faze.

- Mislim da ima dosta stvari koje treba da se poprave ako gledamo prvi meč. Dobro su nas pročitale, ali verujem da ćemo biti dosta jače i bolje, nadam se u prolasku u polufinale - zaključila je Ognjenović.

Meč četvrtfinala između Srbije i Bugarske igra se u sredu od od 16 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA