≫ 

Stadion gori - stigao je ''Tigar'': Novi spektakl navijača Galate zbog dolaska Falkaa (VIDEO)

Više od 20.000 navijača sačekalo ga je na aerodromu, a na stadionu...

  • 1
Falkao doček na stadionu Galatasaraja

printscreen: YouTube/beIN SPORTS

Zamislite da Crvena zvezda ili Partizan dovedu neko veliko svetsko fudbalsko ime koje i pored toga što je prošao 30-tu i dalje i te kako ume i može. Taj san žive navijači Galatasaraja od kada se na aerodromu sa šalom njihovog kluba pojavio Radamel Falkao. Sada je El Tigre imao i prvi susret sa stadionom i bilo je spektakularno!

Može se reći da je ovo ekstaza broj dva za navijače Galate, jer je prva prava histerija nastala kada je klub, nakon jednogodišnje avanture u Kini, doveo jednog od najboljih i najubojitijih napadača svih vremena Didijea Drogbu 2013. Šest godina kasnije mlađi navijači mogli su da osete kako je tada bilo, a oni malo stariji da se prisete tog prelepog osećaja kada dres vašeg kluba oblači svetska zvezda.

Dva dana od sletanja u Istanbul Falkao je imao i promociju na stadionu. Navijači su napunili sve otvorene tribine, na hiljade bliceva i na desetine baklji obasjavalo je tu noć.

Radomel falkao, doček navijača Galatasaraja na stadionu

printscreen: YouTube/beIN SPORTS

Falkao, koji je u karijeri igrao za Porto, Atletiko Madrid, Monako, a onda nakon povrede prednjih ukrštenih ligamenata još i za Mančester Junajted i Čelsi, ovako nešto još nije doživeo u karijeri.

Bio je vidno uzbuđen i oduševljen atmosferom i slikom koju su mu priredili njegovi novi navijači.

Iz njegovog ugla dolazak u Tursku verovatno već deluje kao odličan potez. Navijači su ga već oduševili i bacili u euforiju.

Verovatno sad sa još većim nestrpljenjem čeka debi i prve utakmice. Vođen ovakvim fantastičnim navijačima kao što su Galatini, može se očekivati da Falkao ponovo vrati onaj dečački osmeh i da počne da se igra fudbala kao što je to radio pre povrede kada je kao od šale matirao protivničke golmane. Ako do toga dođe El Tigre će doživeti novu mladost i biće pravo zadovoljstvo i uživanje gledati utakmice turskog giganta.

 
 
 
View this post on Instagram

@falcao to @galatasaray is out of control 🤣🎤👌 @fatihakyildizofficalA post shared by 433 (@433) on

 

(Filip Ištvanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA