Da li je Nemac ovoj izjavom otkrio kada će napustiti Liverpul?

Po isteku ugovora sa Redsima, Nemac najverovatnije uzima jednogodišnji odmor

  • 1

Liverpul ima moćnu ekipu! To su pokazali osvajanjem Lige šampiona i neverovatnim brojem osvojenih bodova u šampionatu prošle sezone, ali do titule nisu mogli pored neverovatnog Mančester Sitija.

Ove sezone su, međutim, prvi favoriti da osvoje titulu što znači da  Jirgen Klop radi neverovatan posao od kada je 2015. stigao na Enfild. Bilo mu je potrebno vreme da stvori moćnu ekipu, a izgleda da ono upravo polako ističe za njega i Redse.

Nedavno je Klop u razgovoru ta Kiker nagovestio da bi mogao da napusti klub po isteku važećeg ugovora 2022. godine, i pored velike želje uprave kluba da se potpiše novi, višegodišnji.

Kao i u svakom poslu u jednom trenutku dođe do zasićenja, koliko god dobri bili i koliko god nam negde bilo lepo. Tako i Nemac oseća da se približava taj dan kada više neće imati toliko energije i entuzijazma i da će mu biti potreban duži odmor i duže punjenje baterija kako bi ponovo sa puno strasti mogao da obavlja ono što najbolje zna.

Čini mi se da će tako i biti. Ali ko može danas da kaže sa sigurnošću šta će se desiti za tri godine? Ako odlučim da ne mogu više, uzeću odmor i potom odlučiti šta i kako dalje. Imam apsolutno energiju, ali i problem, jer ne mogu da otaljavam posao. Mogu ili da ga radim ili da ga ne radim. Ali velike su šanse da će moj nivo energije posle te sezone pauze porasti i da ću opet moći da radim ono što volim i želim - izjavio je Klop za Kiker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA