≫ 

Partizan licencirao 28 igrača za Evropu: Marković registrovan u minut do 12, na spisku i talenti!

Na spisku su svih deset pojačanja iz letnjeg prelaznog roka, kao i svi starosedeoci u igračkom kadru crno-belih

  • 13
FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

U večeri kada je angažovanjem Lazara Markovića kompletiran igrački kadar za narednu jesen, Partizan je u UEFA poslao spisak fudbalera na koje računa u grupnoj fazo Lige Evrope. Klub iz Humske je licencirao ukupno 28 fudbalera za pomenuto evropsko takmičenje, odnosno gotovo kompletan igrački kadar, što znači da je izbor trenera Sava Miloševića bio lišen svakog mogućeg iznenađenja.

Zahvaljujući ažurnosti operativaca kluba iz Humske, pre svega Nenada Danilovića, koji je inače i zadužen za usku saradnju sa evropskom kućom fudbala, Marković, iako “potpisan” u kasnim satima, našao se na listi licenciranih sa još 23 fudbalera na A listi i četvoricom momaka na B spisku, gde se nalaze igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine.

Na spisku licencirani koji je “skrojio” stručni štab nalaze se “starosedeoci” u ekipi, ali i svih deset letošnjih pojačanja i on izgleda ovako:

FK Partizan - FK Molde Foto: Marko Jovanović

A LISTA

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković, Umar Sadik, Petar Gigić

B LISTA

Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović

Podsetimo, Partizan otvara takmičenje u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara u Humskoj 1 i to 19. septembra, a još uvek se čeka konačna odluka UEFA, odnosno komisije za žalbe u Nionu, kojoj su crno-beli poslali depešu ne bi li skinuli suspenziju i igrali pred navijačima.

U drugom kolu klub iz Humske će putovati u Astanu (3. oktobar), a u trećem će dočekati Mančester junajted na Topčiderskom brdu 24. oktobra.

Partizan će u četvrtom kolu – 7. novembra - gostovati u Mančesteru, a onda slede gostovanje Alkmaru (28. novembar) i poslednji meč na stadionu u Humskoj sa Astanom (12. decembar).

VIDEO - Lazar Marković izbegao odgovor za poziv Zvezde i Dinama: Ja sam Grobar, poslušao sam srce

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    5. septembar 2019 | 13:24

    Trebalo je naći mesta za Zakarića (ako nije otišao).Čak mislim da treba da bude u prvih 15!

  • Saki

    5. septembar 2019 | 13:07

    Zvezda je sampion a oni su nebitni mali klub

  • Realnost

    5. septembar 2019 | 12:41

    Napad,Gigic umesto Sadika...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA