Elitni sudija deli pravdu Srbiji protiv Ronalda: Orlovima nije donosio sreću, ali Zvezdi jeste!

Arbitar koji opravdava epitet derbija, UEFA ništa nije želela da prepusti slučaju

  • 5

UEFA je odredila da utakmicu između Srbije i Portugalije u sklopu kvalifikacija za EURO 2020, sudi turski arbitar Cunejt Čakir.

Jedan od najcenjenijih sudija u Evropi sudiće jako važan, možda i presudan meč za Orlove. Međutim, Turčin nije u najboljim sećanjima srpskih navijača.

On je delio pravdu u Zagrebu kada su izabranici Siniše Mihajlovića pretrpeli poraz od Hrvatske (2:0), dok je kasnije ''odsvirao kraj'' Diku Advokatu na klupi Srbije. Čakir je delio pravdu u Beogradu krajem 2014. protiv Danske, kada je naša reprezentacije pretrpela poraz koji je "kumovao" otkazu za iskusnog holandskog stručnjaka.

Međutim, ako bi gledali iz perspektive Crvene zvezde, onda nas očekuje zanimljiva utakmica sa dobrim ishodom za predstavnika srpskog fudbala, jer je Turčin delio pravdu na istorijskom meču za crveno-bele u Salcburgu kada su izabranici Vladana Milojevića po prvi put izborili ulazak u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA