≫ 

Mislim da je njihova strategija isplanirana: Selektor Portugala priznao kakvu Srbiju očekuje na meču

Santoš smatra da će Orlovi igrati na kontranapade

  • 2
Bernardo Silva, Fernando Santos Foto: Marko Jovanović

Nije Fernanrdo Santoš, selektor fudbalske reprezentacije Portugalije, bio nešto posebno pričljiv pred meč sa selekcijom Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine!

Međutim, ono što je bitno jeste smatra da je Srbija blagi favorit u utakmici koja je na programu u subotu od 20.45 minuta.

Svesni smo da Srbija ima dosta veliki potencijal i kvalitet. Očekujemo drugačiju Srbiju zbog promene trenera. Očekujem od Srbije da će insistirati na kontranapadu, kao što to i mi to ponekad radimo. Ova utakmica će biti bitna i za jedne i za druge jer smo izgubili bodove - rekao je Santoš i dodao:

Bernardo Silva, Fernando Santos Foto: Marko Jovanović

Ono što mi želimo jeste da uložimo energiju u ovaj meč kako bi pobedili. Mi nastojimo da preko grupa osvojimo plasman na EP, a ne preko Lige nacija. I to nam je jedini cilj s tim da imamo u vidu da je Srbija kvalitetan tim.

Osvrnuo se selektor Portugalaca i na strategiju Orlova.

Pretpostavljam da je njihova strategija isplanirana i na to treba da odgovorimo i naše oružje iskoristimo na pravi način. Nastojaćemo da pobedimo, ali i od Srbije isto očekujem da će dati sve od sebe. Igraju kod kuće, to je prednost - jasan je bio Silva koji je istakao da se strateški ništa neće menjati u timu Portugalaca, iako su tu Ronaldo, Bernardo Silva i Žoao Feliks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    6. septembar 2019 | 18:34

    Pa nasa strategija je isplanirana jos pre 100 g a to je iskljucivo odbrana dok ne primimo prvi gol, a kad primimo prvi gol onda je vreme za napad e tad mi kobajagi napadnemo onda primimo jos dva iz kontre, ili druga taktika igramo dok damo prvi gol onda se svi povucemo u odbranu i oni ne tad razvale to je igra ili strategija nasa.

  • Miki

    7. septembar 2019 | 05:05

    Dovesti moramo fejsala mulića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA