≫ 

Ne bih da me zovu "talija": Jovančić o jubileju u Zvezdinom dresu i Ligi šampiona

Jovančić ne misli da je sreća imala bilo kakve veze sa uspesima njegovog kluba prethodnih godina

  • 5
Dušan Jovančić Foto: Marko Jovanović

Vezista Crvene zvezde Dušan Jovančić se zajedno sa ostalim saigračima priprema za drugi nastup u Ligi šampiona i to ga raduje što zbog ekipe i atmosfere u njoj, što zbog navijača.

On je kao kapiten Vojvodine došao na stadion Rajko Mitić krajem proleća prošle godine i partijama protiv Liverpula stekao "kredit" kod navijača, ali dobio i epitet "talije".

- Ne bih sebe nazivao talijom. Sve što se Zvezdi dešava plod je marljivog i napornog rada čitavog tima, a ne samo nas igrača. Svakog dana smo maksimalno fokusirani isključivo na teren. Pripremamo se na kvalitetan način i to daje rezultate. Naravno, posebno nas raduju rezultati u Ligi šampiona s obzirom na to da je to ono što su navijači Zvezde dugo čekali. Srećan sam što imamo priliku da odmerimo snage sa nekim od najboljih timova Evrope i siguran sam da će naši navijači uživati - rekao je Jovančić za klupski sajt.

Zvezdi će se u Ligi šampiona suprotstaviti Bajern iz Minhena, Totenhema i Olimpijakosa. Dušan obećava da nijednoj od navedenih ekipa neće biti lako na Marakani.

- Sviđa mi se što imamo atraktivne protivnike što garantuje da ćemo na Marakani, kao i na strani, gledati jake utakmice. Crvena zvezda je pokazala da niko ne sme da je potceni i otpiše. Znamo da iznenadimo - objasnio je zadnji vezni.

On u crveno-belom dresu proslavlja i mali jubilej verovatno već protiv Inđije u narednom meču Superlige jer će odigrati svoj 50. meč za srpskog šampiona.

- Zaista prelep podatak. Čast je za svakog fudbalera da u ovako velikom klubu dođe do nekog jubileja. Prošlo je samo godinu dana i imam mnogo razloga da budem prezadovoljan što sam za relativno kratko vreme uspeo da upišem skoro 50 nastupa. Svakako sam na to ponosan, ali težim ka tome da imam još više mečeva i da dam sve od sebe da bi Zvezda izgledala što bolje na terenu. Hvala Bogu povrede su me zaobišle - istakao je Jovančić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serbo

    7. septembar 2019 | 20:23

    Jovanco pakuj kofere, apetiti rastu nisi ti kalibar za ovu Zvezdu. Slab pregled igre, sporo oslobadjanje lopti, markacija katastrofalna, cak je spor i za LingLong. Pozz

  • XXL

    8. septembar 2019 | 10:42

    Bolje nego da te zovu MALER.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA