Nastasić: Da smo otišli na poluvreme sa 0:0 sve bi bilo otvoreno, a o suđenju ne bih...

Nastasić nije hteo o suđenju na meču s Portugalcima, ali ni o baražu Lige nacija

  • 18
MATIJA NASTASIC Foto: MN Press

Defanzivac Srbije Matija Nastasić tvrdi da je Portugal zasluženo slavio sa 4:2 na stadionu "Rajko Mitić", u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa 4:2.

Strelci za goste su bili Karvaljo, Guedeš, Ronaldo i Bernardo Silva, pa pogoci Nikole Milenkovića i Aleksandra Mitrovića nisu bili dovoljni, a Srbija je ostala praktično bez šansi da se kroz kvalifikacije plasira na prvenstvo.

Po mišljenju Nastasića, meč je prelomio jedan kiks golmana Marka Dmitrovića koji se sudario sa Nikolom Maksimovićem u 42. minutu i kada je Karvaljo ni iz čega praktično postigao prvi gol za Portugalce.

- Dobro smo se držali do 41. minuta čini mi se, gde nam je pala koncentracija i gde smo primili taj gol. Sigurno da bi bilo lakše i bolje za nas da odemo na poluvreme sa 0:0. Bilo bi sve otvoreno, u drugom smo uspeli dvaput da se vratimo, ali su oni pokazali svoju snagu i na kraju zasluženo pobedili - rekao je Nastasić posle meča za Sport klub.

- Ne bih sada komentarisao suđenje, nisam još dobro video tu situaciju. Nama je na terenu delovalo kao ofsajd, ali opet nema video tehnologije u kvalifikacijama i ne možemo da vratimo tu situaciju nazad. Sudija je priznao gol i idemo dalje - dodao je Nastasić.

Objašnjava da su baraž i Norveška kao protivnik na putu do Evropskog šampionata kroz baraž Lige nacija još uvek daleko.

- Imamo još utakmica ispred nas. Prva sledeća je u utorak u Luksemburgu i mi moramo da se pripremimo za tu utakmicu i da što bolje privedemo kraju ove kvalifikacije, a o tome ćemo da razmišljamo kada dođe vreme - zaključio je štoper Srbije.

VIDEO - Portugalci istrčali na teren "Marakane", zvižduci Ronaldu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evidentičar

    7. septembar 2019 | 23:37

    Brojio sam. Naši šutnuli na gol pet puta a vratili lopti golmanu 55 puta. Tako li se igra fudbal?

  • simo

    7. septembar 2019 | 23:18

    Bolje da nisi ni igrao

  • Dd

    7. septembar 2019 | 23:19

    Zalosno,pogledajte hrvate ,ginu ljudi ,a vi skuplji na trzistu ,sramota,vi se branite u svojoj kuci,umjesto da ih pogazite fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA