Lazoviću krivo i zbog navijača: Posle ovakvog poraza, kako očekivati veliku podršku? (VIDEO)

Na Marakani je četrdesetak hiljada ljudi ispratilo poraz Srbije

  • 12

Fudbaler Srbije Darko Lazović istakao je da naš nacionalni tim mora ozbiljno da napreduje ukoliko želi da se nadmeće sa ekipama poput Portugala.

Kristijano Ronaldo i "drugovi" su pobedili Orlove 4:2 u petom kolu grupe B, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tako praktično lišili tim Ljubiše Tumbakovića mogućnosti da se plasira na Euro 2020. kroz kvalifikacije.

- Bolan poraz za nas, pogotovo što nas je udaljio od cilja, plasmana na Euro. Što se tiče današnje utakmice. U trenutku kad smo kontrolisali meč primili smo taj gol, kasnije i taj drugi i teško je bilo vratiti se. Portugal je odlična ekipa i mi moramo da napredujemo dosta - rekao je Lazović posle meča.

Svestan je kakve su i manevarske opcije našeg tima, kome je život zagorčao onaj poraz u Lavovu od Ukrajine (5:0).

- Realno su male šanse, kad se pogleda tabela, Ukrajina 13 bodova, Portugal sa utakmicom manje ispred nas... Predstavljamo ovu zemlju i moramo da damo maksimum u svakom slučaju. Imamo baraž, ima i dalje šanse. Teško će biti i u Luksemburgu. Moramo da se vratimo. Pokazali su da su ozbiljna reprezentacija i nisu kao prethodnih godina - kaže Lazović.

Standings provided by Sofascore LiveScore

On podseća da odbrani Orlova nije bilo lako jer su Portugalci imali i kvalitetne igrače koji su terale Srbe da se brane.

- U neku ruku su nas kvalitetom naterali da se branimo, ali u drugim situacijama smo morali bolje da rešimo to i da izađemo neporaženi. Moramo da gledamo napred i da se do kraja kvalifikacija iskupimo koliko možemo.

Lazović u Italiji igra već nekoliko godina unazad. Sada se sa reprezentacijom vratio na stadion gde je igrao dok je nosio dres Zvezde i kaže da mu je zbog svih onih koji su se na njemu okupili takođe krivo.

- Zbog toga mi je iskreno krivo, u prošlosti nije bilo toliko relacije između publike i igrača, a posle ovog poraza je teško i očekivati opet ovakvu podršku. Večeras je stvarno bila super atmosfera i žao mi je i zbog navijača  - kazao je Lazović.

Srbija naredni meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra u utorak desetog septembra u Luksemburgu. Taj meč dočekuje sa četiri boda iz četiri meča.

VIDEO - Tadić posle poraza od Portugala i kvalifikacijama: Treba biti realan...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde ba

    8. septembar 2019 | 07:46

    Igracino sigurno cemo ponovo doci ,malo JUCE HAAAA.

  • XXL

    8. septembar 2019 | 10:37

    A tek pošto nam je lepo obezbeđen prenos na javnom servisu?!?, računajte na punu podršku, al' na kukovo leto.

  • Darko007

    8. septembar 2019 | 08:47

    Pitam se zasto su j juce dosli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA