≫ 

Jović igrao tri minuta i povredio se: Izgubili smo ga za Luksemburg

Neće napadač Reala biti na raspolaganju Tumbakoviću za narednu utakmicu

  • 23

Poraz od Portugalije je arhiviran, za najbolje fudbalere Srbije sad je Luksemburg najvažnije što sledi i pobeda koja je imperativ nakon dva bolna poraza (0:5, 2:4). 

Kao da nevolja nije dovoljno, za taj meč bićemo oslabljeni jer je Luka Jović obnovio povredu za tri minuta koliko je proveo na terenu protiv Portugalije, i neće biti u kombinaciji za Luksemburg.

To je potvrdio i FSS na sajtu u saopštenju uz detalje Jovićeve povrede.

- Luka Jović zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč protiv Luksemburga. Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala obnovio povredu sa kojom je došao na pripreme reprezentacije i posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogućnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga - kaže se u saopštenju FSS.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak prepodne putuje u Luksemburg gde dan kasnije protiv domaće selekcije nastavlja kvalifikacije za Prvenstvo Evrope.

Luksemburg iz četiri utakmice ima četiri boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1989

    8. septembar 2019 | 15:27

    Sto dalje od Tumbakovica druze...neka mu igra Mitrovic do kraja mandata

  • Lazar

    8. septembar 2019 | 15:18

    Jovicu, nadam se da nisi povredjen nego da laziras, a tako i trebas da radis. Sto bi se cimao u Luksemburg da igras 3 minuta, bolje da odes i treniras u Realu. Ziv bio decko, gledaj sebe i sto dalje od Srbije!

  • Da

    8. septembar 2019 | 16:03

    Haha izgubili ga nismo ga ni imala kada je ko trupac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA