≫ 

Selektor tzv. Kosova urlao na konferenciji pred Englezima: Tražim od igrača ludački presing! (VIDEO)

Selektor tzv. Kosova Bernard Šaland iskočio je iz rutine konferencija za štampu na kakve smo navikli pred fudbalske utakmice

  • 16
Foto: Printscreen Twitter

Švajcaraski trener je pred meč Kosova i Engleske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. govorio o taktici svoje ekipe i malo se "uneo".

- To je taktički presing, ali u ludoj utakmici je "idi, vraćaj se, idi, idi, idi! To nije taktika. Možda to nije pravi način, ali je sve u glavi. Hoću da uzmem loptu - vikao je Šaland.

Dodao je da presing nije samo odbrana već i priprema za gol.

- Za mene je to presing i da li je to jedan, drugi ili treći igrač, meni je bitan mentalitet i pristup igrača na terenu. Za mene je bitna ta ideja "ludila" - rekao je Šaland.

Inače, Kosovo i Engleska igraju u utorak od 20.45 u šestom kolu grupe A kvalifikacija. Engleska ima devet bodova do sada, a Kosovo osam i dva tima su na prvom i drugom mestu kvalifikacija posle tri, odnosno četiri odigrane utakmice.

VIDEO - Kakav doček za Maradonu! "Zapaljeni" stadion za kralja fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kupus

    9. septembar 2019 | 18:09

    Loži se kao Crnogorčani na mafiju

  • Ha

    9. septembar 2019 | 17:44

    Bolji je od Srpskih trenera kako god..

  • Cimi

    9. septembar 2019 | 19:51

    Pokazalo se da je veliki strateg u svom zanatu. Licno ga je izabrao legenda albanskog fudbala Fadil Vokrri! 14 utakmica bez ijednog poraza! To je dokaz da je veliki strateg!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA