≫ 

Ko potceni Luksemburg, ne provede se dobro: Tumbaković oprezno najavio novi ispit Orlova! (VIDEO)

Mora oprezno da se pristupi i Luksemburžanima

  • 24

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković, najavio je meč sa Luksemburgom uoči gostovanja u utorak od 20.45.

Posle teškog poraza od Portugalaca sa 4:2, Srbija ima zadatak da se suprotstavi ekipi koja ima identičan broj bodova nakon četiri meča - četiri.

Pre Tumbakovića, napadač Aleksandar Mitrović je izneo očekivanja.

- Novi početak, svaki je težak, i dalje smo matematički u šansi, osećaj nije lep, ali, imamo još nekoliko utakmica da završimo kvalifikacije i da vidimo gde smo. Sve je moguće, treba iskoristiti utakmice do kraja da se bolje upoznamo sa selektorom, novi je selektor i nove ideje, a nema previše vremena. Treba koristiti svaki meč i trening, imamo posle i baraž, plej-of za Ligu nacija, imamo čemu da se nadamo i za šta da igramo.

Osvrnuo se Mitrović i na Portugalce.

- Nikad nije lako i lepo izgubiti, ostao je gorak ukus, ali imamo nekoliko mečeva do kraja. Ja i ekipa smo motivisani da ostvarimo dobar rezultat protiv Luksemburga.

Selektor Orlova svestan je da Luksemburg ne treba potceniti, s obzirom na rezultate ovog tima.

- Na svakoj utakmici reprezentacija ima svoje ciljeve i motive. Motiv je vrlo jasan, oni kao i mi imaju neku šansu, imamo momenat da oni žele da naprave jedan od najboljih rezultata u kvalifikacijama. Očekujem tvrdu utakmicu, njihov tim nije naivan, od organizacije do završnice. Mnogi igrači mogu da privuku pažnju i za jače evropske klubove - naveo je Tumbaković.

- I oni vide šansu uz reprezentacije koje su iznad njih. Opet, imamo i mi svoje motive, imali smo prošli put prvaka Evrope, sada tim koji je motivisan da se pokaže. Opet imaš neke stvari koje moraš da napraviš da bi nadoknadio nedostatak kvaliteta u odnosu na Portugal, ako ih budeš shvatio potcenjivački, nećeš dobro proći.

VIDEO - Tumbaković: Ko potceni Luksemburg, neće dobro proći

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Matijašević: Da se fudbaleri ugledaju na odbojkašice

(Od izveštača Telegrafa iz Luksemburga - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolee

    9. septembar 2019 | 18:15

    Jel ja ovo sanjam? Molim vas da me neko probudi!!! Tvrda utakmica i teska protiv Luksemburga,majko mila??? Pa dobro valjda u sledecim kvalif dobijemo San Marino pa igramo egal a mozda i pobedimo!!! Sram vas bre bilo ,indijanci nabedjeni sto dolazite u reprezentaciju da obidjete familiju i da se druzite sa starletama pp splavovima. Vi ste sa Tumbom za zadrugu a ne za reprezentacuju!!!

  • Vuk1

    9. septembar 2019 | 18:28

    Majko mila na sta smo spali. Nekada su se nas plasili i Englezi i Brazilci,a sad se mi plasimo Luksemburga,Malte i nekih ostrva.

  • A pa ne,ne ne

    9. septembar 2019 | 18:02

    Jel ovo neka sala,sta!? Ima da puknete kao zvecke! Kako vas nije sramota da se uopste pojavljujete i pricate nebuloze? Svi ostavke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA