Di Kanio isprozivao Ikardija: PSŽ je priorodno stanište za takve

Još jedna u nizu koji nisu veliki obožavatelji argentinskog napadača

  • 1
Mauro Ikardi Foto: Profimedia/ddp USA

Nema mnogo simpatija od javnosti Mauro Ikardi, za šta je sam kriv zajedno sa suprugom Vandom, čiji potezi i eksponiranje dodatno doprnose lošem imidžu igrača. 

U Interu nije mogao više, upravo zbog nediscipline, pa je svoju sreću potražio u Pari Sen Žermenu, klubu koji je "prirodan dom za nedisciplinovane fudbalere", kako ga je okarakterisao bivši italijanski fudbaler Paolo Di Kanio.

Ni njemu se nedopada Ikardi, a pozato je da Di Kanio nema "dlake na jeziku" da o bilo kome javno iskaže svoje mišljenje.

- Zašto bi Karlo Anćeloti želeo nekog kao što je Ikardi u Napoliju? Nekoga ko nije u stanju da se izvini svojim saigračima zbog reči njegove žene-menadžera? - poručio je Di Kanio u izjavi za list "Mattino".

- Sem toga, sve što ume Maurito je da postigne gol kada mu se servira idealna šansa. Kada su ostale stvari u pitanju kao napadač, nesposoban je za bilo šta što odlikuje modernog golgetera. Uopšte nisam iznenađen što je završio u Pari Sen Žermenu, prirodnom domu za nedisciplinovane igrače.

Ikardi je ovog leta, u smiraj prelaznog roka, prešao u PSŽ na pozajmicu iz Intera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA