≫ 

Zašto napadač Vojvodine nije imao broj na dresu protiv Radničkog? (VIDEO)

Jeste u prvom poluvremenu, ali u drugom broja 93 nije bilo na leđima

  • 6
Vinsent Eze

Printskrin: Youtube/Super liga

Burna reakcija Nenada Lalatovića i crveni karton, kao i čudna proslava gola Stefana Mihajlovića koji nije hteo da se pozdravi sa Miloradom Kosanovićem, definitivno su obeležili derbi 8. kola Super lige Srbije između Radničkog i Vojvodine!

Međutim, pažnju je privukao i napadač Lala Vinsent Eze koji je drugo poluvreme igrao bez broja na dresu. Da li je po pravilima ili ne, to je već na delegatu da odluči!

Eze je prvo poluvreme igrao sa brojem 93 na dresu, da bi u drugom delu pozadina na leđima bila prazna. Ipak, prilikom proslave izjednačujućeg gola Voše jasno se vidi kako je Ezeu dres poderan baš tamo gde se nalazi broj.

Vinsent Eze

Printskrin: Youtube/Super liga

Verovatno je to razlog zašto je on izostao u nastavku meča koji je Vojvodina dobila posle preokreta.

>>> I Dortmund i Leverkuzen imaju najviše ambicije ove sezone, igraju dobro, i očekuje nas sjajan okršaj na Vestfalenu (15.30). Kvota na Milionere je 1,80, na Leverkuzen 4,30, a na GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Leverkuzen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaer

    14. septembar 2019 | 13:09

    Sumska liga..

  • trener

    14. septembar 2019 | 13:21

    Igrač mora da ima svoj broj na leđima i sudija je trebalo da sankcionise igrača. Pa postoje rezervni dresovi i sva oprema. Sudija treba da bude sankcionisan.

  • Rade

    14. septembar 2019 | 16:11

    Sta ceka vise Uefa sto se tice ove cirkus lige koja rusi ugled fudbala na planeti. Gasite to jednom a odgovorne u prdekane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA