• 1

Arena sport nastavlja da prati trendove, uskoro kreće e-sport kanal

Još novina u sadržaju sportskog kanala

  • 1

Televizija Arena sport i Relog medija centar, organizacija koja je osnovana sa ciljem razvijanja elektronskih sportova i gejming kulture uskoro će ozvaničiti saradnju i zajedno u budućnosti raditi na razvijanju sadržaja e-sporta.
Takođe, početkom 2020. godine u planu je da program Arena sport 5 kanala bude namenjen promociji i popularizaciji elektronskog sporta.

Prvi koraci su već načinjeni, pa će tako tokom subote i nedelje, odnosno 14. i 15. septembra u hotelu Jugoslavija biće održan festival omladine i sporta. FOS će okupiti mnoštvo stručnjaka iz oblasti sporta i nauke koji će kroz interaktivne i edukativne radionice posetiocima približiti značaj obrazovanja, zdravog života i sporta.

Na festivalu će učestvovati i predstavnicima Arena sport televizije.

- U poslednjih nekoliko godina elektronski sport doživljava veliku ekspanziju u svetu. Kao kompanija koja želi da prati nove trendove, odlučili smo da u bliskoj budućnosti jedan od naših pet kanala emituje sadržaj vezan za e-sport. Sa druge strane kao društveno - odgovorna kompanija želimo mladima da prenesemo poruku da je to samo jedan vid zabave i rekreacije i da je jako bitno i neophodno da pored toga, omladina bude fizički aktivna.

Trudićemo se da organizujemo i akcije, odnosno kampanje kojim bismo podstakli mlade da shvate značaj obrazovanja i redovnog vežbanja - naglasio je direktor Arene sport, Nebojša Žugić.

Belgrade open, odnosno takmičenje u elektronskim sportovima u okviru Festivala omladine i sporta počinje danas od 19h u hotelu Jugoslavija.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleix

    Bolje pustite teletext na vašim kanalima!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima