Trener Inđije ni reč o spornim penalima Zvezde! Žao mu momaka...

Čudne izjave šefa struke tima koji je teško oštećen na našem najvećem stadionu

  • 30
___ Foto: MN Press

Trener Inđije Srđan Blagojević bio je u šoku posle dva penala kojim je Zvezda režirala preokret protiv njegovog tima na "Rajku", za pobedu od 2:1, ali ne zbog penala od kojih je u najmanju ruku jedan bio krajnje diskutabilan - već zbog nonšalancije njegovih igrača u samoj završnici?!

Inđijci su dugo vodili, imali pobedu "u rukama", a onda je na scenu stupio sudija Igor Stojiljković, dvaput pokazao na "kreč" i crveno-bele "pogurao" ka pobedi.

- Jako nam je teško, po zna koji put u ovom prvenstvu - rekao je odmah posle meča šokirani Blagojević.

Teško mu je bilo da objasni pad u igri njegovog tima u samoj završnici, kada je i viđen preokret, međutim Blagojević ni u jednoj rečenici nije pomenuo suđenje i to što je Inđija "osakaćena" na našem najvećem stadionu.

- Definitvno pokazujemo kvalitet da igramo ovu ligu i da smo zasluženo tu gde jesmo. Izuzetno mi je žao momaka koji su dali sve od sebe i bilo bi mi izuzetno drago da su nagrađeni rezultatom, ali ovo je neverovatno šta se deilo u poslednjih pet minuta - aludirao je Blagojević na greške svog tima.

VIDEO: Zbog ovog starta Zvezdi je sviran prvi penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    14. septembar 2019 | 20:48

    Stvarno sramota sta radi Zvezda ovo treba da se stide sve Delije. Prvi penal van sesnaesterca svi videli na terenu i na tribinama cak i komentator je rekao pa je najebao zbog toga, svi su videli ali jbg kad hoce na silu da uzmu prvenstvo neka im ga. Jadan trener Indjije, nesme covek da kaze nista zna se sta sledi. Bruka od drzave i od lige

  • Fargelet

    14. septembar 2019 | 20:33

    Veliki sam navijač Zvezde....ali ovo je bruka...Prvi penal je metar van šesnaesterca....Žao mi ovih momaka koji su izginuli celu utakmicu,da im se ovako vrati...Igrači Zvezde misle da je dovoljno da izađu na teren i pobeda je tu....Nije dobro...

  • Baki

    14. septembar 2019 | 20:34

    U cemu je fora sa "krajnje diskutabilan"? Vi to ne smete da napisete da NIJE bio penal?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA