Alkmar se "petardom" najavio u Humskoj! Idrisi preti crno-belima kao prvi strelac Eredivizije

Težak posao je pred crno-belima

  • 0

Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri AZ Alkmara napravili su dobru uvertiru pred megdan sa Partizanom na startu Lige Evrope, na svom terenu deklasirali su Spartu iz Roterdama 5:1 (4:1), za ostanak pri vrhu tabele, rame uz rame sa Ajaksom.

Pred crno-belima je i te kako težak posao pošto je tim Arnea Slota pokazao zavidnu efikasnost u čemu su prednjačili Marokanac Osama Idrisi i Holanđanin Miron Bodau - dvostruki strtelci za domaći sastav.

Idrisi je pogađao mrežu Sparte 4. i 45. minutu, a između toga Boadu je bio precizan u 16. i 33, da bi tačku na goleadu, u drugom poluvremenu, stavio Kopmeiners autogolom.

Marokanac Idrisi je sa nova dva gola popravio golgeterski saldo, pa će naredno kolo sačekato kao lider na listi strelaca Eredivizije sa pet pogodaka.

Jedan manje ima naš Dušan Tadić (strelac u ovom kolu).

AZ i Partizan odigraće u četvrtak utakmicu u okviru 1. kola Liga Evrope, a crno-beli će i za ovaj meč moći da računaju samo na podršku mališana zbog suspenzije stadiona.

AZ posle pet kola holandskog prvenstva ima 10 bodova (3-1-1) i gol razliku 12:3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA