Ljupko Petrović psovao novinara, mislio da priča sa pomoćnikom: Bugarska se smeje ovom gafu i kazni!

Čini se da su godine učinile svoje

  • 2

Vremešni trener fudbalera CSKA Sofija, Ljupko Petrović, napravio je grešku koja ga je koštala 1.000 evra, ali i koja će se dugo prepričavati.

Petrović je bio kažnjen utakmicom suspenzije, ali kao da to nije bilo dovoljno, pa je napravio novi ispad! Nije vodio tim protiv Boteva iz Plovdiva, a kada je njegov pomoćnik u igru uveo Tijaga, Ljupko je uzeo telefon i pozvao pomoćnika, koji je bio uz ekipu. Ipak, okrenuo je pogrešan broj i dobio jednog bugarskog novinara, koji mu je spustio slušalicu.

Petrović ga je ponovo pozvao i uz rafal psovki na račun ženskog dela familije poručio "da bi Tijagu bilo bolje da malo potrči, inače će biti izbačen iz igre".

Inače, Petrović je već uuklonio dvojicu igrača iz prvog tima, nezadovoljan zalaganjem, a sada je i Tijago na tapetu. Zbog prevelike nervoze, Petrović je prekasno shvatio šta je uradio, zbog toga će biti kažnjen novčano - zabranjena je komunikacija  tokom suspenzije.

Ako je za utehu, CSKA je pobedio sa 1:0.

VIDEO - Potpuni preokret na Marakani, Zvezda sa dva penala do pobede nad Inđijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    16. septembar 2019 | 18:25

    Ako si legendo da si ti nama ziv i zdrav sam radi svaka cast za rezultate alal vera majstore od legende se ocekuje takvi rezultati

  • Carke

    16. septembar 2019 | 18:24

    Izlapeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA