Imam odela za sahrane, venčanja i kad moram: Klop deli Milojevićevu "muku" sa dres kodom

Menadžer Redsa ima tri jednostavna pravila stila i ne voli odela

  • 1

Menadžer Liverpula Jirgen Klop na sebi svojstven, šaljiv način, objasnio je zbog čega mu formalno oblačenje nije baš milo.

Klopa ćemo retko videti da na utakmicama nosi bilo šta drugo osim trenerki zbog čega je Nemac rešio da objasni o čemu je reč.

- Ne osećam se prijatno u odelu, a i kravata me steže i ne mogu da dišem normalno. Zbog toga ne bih da razmišljam o odelima na utakmicama. Srećan sam što mogu da vodim meč u nečemu u čemu mogu da skačem. To sam ja i stvoren sam za to. Ne moram ja da izgledam dobro pored terena, nego igrači na njemu, to je suština - rekao je Klop.

Istini za volju, Žozeu Murinju nikad odela nisu smetala da i uklizava po travi kada njegov tim postigne gol, ali Klop ima još kolega koje takođe nisu sklone odelima.

Jedan od njih je i Zvezdin Vladan Milojević koji ispunjava formu samo kada "je red", odnosno kada se igraju mečevi u Evropi.

- Imam odela za sahrane, venčanja i situacije kad neko izričito kaže da moram da se pojavim u odelu - naglasio je menadžer Liverpula.

VIDEO - Klop: Nisam očekivao dva gola Pavkova. Atmosfera? Fudbalska, ali moglo je da se igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA