≫ 

Ovo je Zvezdin sastav za Bajern: Milojević "istumbao" odbranu i otklonio najveću dilemu!

Ko će zameniti Rodića, jedina je glavolomka Zvezdinog trenera

  • 74

Fudbaleri Crvene zvezde "osetili" su travnjak Alijanc arene, gde su trenirali uoči utakmice 1. kola Lige šampiona u grupi B, koji je na programu u sredu od 21.00 (Arena sport 1, RTS 1).

Iz samog treninga nije moglo ništa specijalno da se uoči, jer za 15 minuta, koliko je novinarima dopušteno da prisustvuju, nije bilo uigravanja tima, već laganijeg zagrevanja, uvežbavanja pasova i "ragbi fudbal" koji je standardan za treninge Zvezde.

Ono što je sigurno, to je da će Milojević imati glavobolju zbog pozicije levog beka, pošto Milan Rodić nije krenuo put Minhena, zbog povrede, koju je zadobio na meču protiv Inđije proteklog vikenda, koja se ispostavila kao teža nego što se to isprva očekivalo.

Ta pozicija bila mu je i najveća dilema, a Milojević je bliži razmišljanju da Gobeljić igra kao levi bek, a da Degenek bude po desnoj aut liniji, dok bi centralni štoperi u tom slučaju bili Pankov i Milunović. Za sada je bliži ovoj drugoj opciji, nego da Žander zaigra od starta kao levi bek.

FK Crvena zvezda, trening u Minhenu

Foto: Marko Jovanović

Zadnji vezni će biti Kanjas i Jovančić, Marin kao polušpic, a po krilima bi trebalo da dejstvuju Garsija desno i Vukanović levo, a u napadu se očekuje Ričmond Boaći.

Prema našim očekivanjima, Milojević će protiv Bajerna izvesti sledećih 11 igrača:

Borjan, Degenek, Pankov, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Marin, Vukanović i Boaći.

Bajern Minhen, Crvena zvezda, sastav Zvezde

Ilustracija: Nikola Jovanović

VIDEO: Marko Marin odgovarao na pitanja nemačkih novinara

(Izveštač Telegrafa iz Minhena, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    17. septembar 2019 | 23:05

    Verujte mi,neznam kolko ste obracali paznju na Zandera,ali mislim da bi taj momak trebao biti u startnoj.kada god je dobio loptu znao je sta ce sa njome.nisam ni u kom trenutku video da je bez ideje

  • qwe

    18. septembar 2019 | 07:44

    Sama kvota kaze pobeda na domacina se placa 1.08 za neresen ishod ide 16 a za pobedu gostiju tj na zvezdu u ovom prilogu pobeda se placa 34 ... blaga katastrofa, sve ispod 3 je banja...

  • GP

    18. septembar 2019 | 09:07

    Kako nema mesta za Igora Stojilkovica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA