≫ 

Mnogi su me vređali, sputavali i pljuvali, a ja sad igram Ligu šampiona: Emotivan status Žandera!

Fudbaler crveno-belih emotivno je podelio sa svima ono što mu je bilo na duši pred najveću utakmicu u njegovoj dosadašnjoj karijeri

  • 5
Ribeiro Santana Žander Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Žander Santana podelio je emotivan status na Instagramu u kome govori kako je uspeo u životu jer će igrati Ligu šampiona sa Zvezdom.

Žander je svoju evropsku karijeru gradio u Portugalji gde je od 2011. do 2017, igrao za Oljanense, Žil Visente, Aveš i Moreirense.

U sezoni 2017/18 prešao je u kiparski Apolon i odigrao je 11 mečeva u Ligi Evrope. Potom se preselio u Pafos, a Vladan Milojević ga zna iz vremena kada je vodio Omoniju. Najbolje partije pružao je u Avešu, kada je na 17 mečeva dao pet golova. Odigrao ih je 52 za Oljanense, a 27 za Apolon. Uz tri data gola. U Pafosu se i nije nešto naigrao fudbala.

VIDEO: Trening crveno-belih u Alijanc areni

- Dakle, evo me ovde, i uskoro u ostvariti još jedan san. Mnogi su pokušali da me sputavaju, da me vređaju, izgubio sam pojam koliko puta do sada. Pomislio sam čak i da odustane,. jer sam uvek tretiran sa nipodaštavanjem, ali sam se molio Bogu da mi pokaže svoje planove za mene.

Žander Santana, FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

- Nisam mogao više da očajavam morao sam da budem jak, da ne dozvolim da mi se ne ostvare snovi. Siguran sam da je moja priča ispisan božijom rukom, i da sam ispisao istorij jer igram u Ligi šampiona i to protiv Bajerna. zahvalan sam Bogu, sovjoj familiji za sve što su uradili za mene i što su bili uz mene u svakom padu.

- Zahvaljujem se i svima koji su pokušali da me obeshrabre i time me učinili jačim. I nema veze št amisle o meni, jedino je važno d aja znam ko sam - napisao je Žander.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    18. septembar 2019 | 12:44

    Dobar fudbaler !Samo napred momce

  • Baster

    18. septembar 2019 | 13:00

    Budi zahvalan i Zvezdi i oduži joj se na pravi,borbeni način..Nadam se da ćeš igrati večeras. Ne znam zašto gura Gobeljica na poziciju gde Zander odlicno obavlja zadatke..

  • Cober

    18. septembar 2019 | 13:46

    Pokaži.da si došao u najveći klub u Evropi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA