≫ 

Milošević pred AZ: Razbijao sam čaše na stadionu zbog malera...

Partizan u četvrtak počinje svoj nastup u Ligi Evrope i to protiv holandskog predstavnika

  • 7
Savo Milošević i Nemanja R Miletić Foto: Telegraf

Trener Partizana Savo Milošević, pred meč prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara (četvrtak 21.00 RTS), rekao da su svi igrači spremni i ako daju svoj maksimum mogu da se nadaju dobrom rezultatom.

Crno-beli će i ovaj susret igrati bez publike, a dozvolom UEFA na stadionu će biti prisutna deca do 14 godina. Očekuje se da će oko 20.000 dece iz Srbije i Republike Srpske biti sutra na tribinama.

- Iskoristili smo pauzu u prvenstvu da se spremimo za ono što nas čeka. Nekako smo uspeli da juče i prekjuče na terenu imamo 29 igrača. Spremnih i ornih, bez ijedne povrede. Juče sam po stadionu lupao čaše zbog malera. To je dobra stvar pred ovaj niz utakmica koji nas čeka, da imamo sve igrače na okupu - rekao je Milošević na konferenciji za medija u Humskoj.

On je istakao i da njegov tim dobro zna šta ga očekuje u sutrašnjoj utakmici.

- Izanalizirali smo AZ Alkmar dobro, Cvetković je bio i na njihovoj poslednjoj utakmici u Holandiji. Imamo praktično kompletnu i jasnu sliku šta nas čeka. Očekujem da pre svega damo svoj maksimum, a ako tako bude, verujem da možemo doci do dobrog rezultata- rekao je Milošević.

Milošević je za AZ Alkmar rekao da je klasičan predstavnik holandskog fudbala.

- Jedna od ekipa koja ne odustaje od igranja u bilo kojoj fazi. Ekipa koja je na svakom delu terena ofanzivno orijentisana. Sve ono što igra većina holandskih ekipa."

Prvotimac Nemanja Miletić rekao je da ima dobar osećaj pred sutašnji meč i da se nada pobedi.

- Moja očekivanja su uvek velika. Imali smo analiže, imaćemo ih danas. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo na ovoj utakmici nego i u grupi. Očekujem jednu pravu utakmicu, mislim da možemo daih dobijemo. Imam dobar osećaj. Očekujem pobedu- rekao je Miletić.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milko

    18. septembar 2019 | 14:38

    Iskreni sam navijac partizana ne od onih zaludjenih i moram da kazem da odluka uefe da utakmice mogu da prate samo deca do 14 god.je nesto najbolje sto su ikada uradili jer sta ce na stadionu divljaci,huligani drogirani i pijani podeljeni u interesne grupe koji ne dolaze na stadion zato sto vole partizan vec zato sto im je to mesto gde mogu bez ikakvih sankcija da divljaju i zbog njih mnogi roditelji ne idu na stadion sa decom ja prvi,al zato cu sutra sa zadovoljstvom odvesti dete na stadion da uziva u utakmici sa drugom decom ja ne moram uci cekacu u restoranu ispred stadiona i gledati na tv bez imalo straha za njegovu bezbednost.

  • Djole

    18. septembar 2019 | 15:27

    Ajmoo nova frakcija klinciii-zapad!!! Partizan oleee ole ole ole Partizan ole ole ole!!! Padaju Azeri

  • 🦍

    18. septembar 2019 | 13:50

    Ko gura vise ovog milosevica i njemu slicne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA