≫ 

Omladinci napravili dobru uvertiru seniorima: Zvezdi bod u Minhenu na startu Lige šampiona!

Strašne odbrane u timu Slavoljuba Đorđevića je imao Andrija Katić

  • 2
Foto: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 0:0 sa Bajernom iz Minhena u meču prvog kola Lige šampiona za omladince.

Zvezda se uglavnom dobro branila, bila je kompaktna tokom većeg dela meča, ali je imala i fantastičnog golmana Andriju Katića, pa vršnjaci iz Nemačke uprkos sjajnom Marvinu Kuniju iz Albanije nisu uspeli da postignu gol kod kuće.

Prvi minuti meča protekli su u međusobnom opipavanju snaga gde je Zvezda napadala po krilima, ali prolaza do Šnelera na golu Bajerna nije bilo.

Radulović je u 30. minutu probao da proigra Piplicu, ali gola za Zvezdu nije bilo. Bajern je u međuvremenu počeo da napada i kontroliše tempo igre pa je u 42. minutu Tilman imao situaciju jedan na jedan i Katić se istakao.

U 69. minutu Kuni šutira, golman Zvezde brani, a lopta ide u stativu. Kuni je promešao odbranu Zvezde i u 78. minutu ušao u kazneni prostor sa levog boka, asistirao saigraču, koji je srećom zatvoren i blokiran u poslednjem trenutku.

U 80. minutu, Katić je opet bio na velikom ispitu, ali je imao sreće jer su protivnički igrači promašili sa šest, sedam metara i glavom poslali loptu pored gola.

"Osmica" nemačkog tima šutira opasno u 82. minutu, Katić brani i pridiže se brže-bolje, te brani još jedan udarac dečaka u crvenim dresovima koji su sve žešće napadali kako je vreme odmicalo.

U finišu je isključen Radulović koji je za kratko vreme dobio dva žuta kartona, a meč je otišao u "debelu" sudijsku nadoknadu koju Bavarci nisu pretvorili u pobedu.

Zbog svega toga je zadovoljniji na kraju bio trener gostiju Slavoljub Đorđević, čiji tim naredni meč igra prvog oktobra protiv Olimpijakosa kod kuće, dok Bajern ide u London. Za sada svi imaju po bod jer su remizirali i Pevci i Pirejci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    18. septembar 2019 | 18:35

    Ne treba bolje ni kod seniora. Bićemo zadovoljni bodom!

  • Bezanijska kosa

    18. septembar 2019 | 23:35

    Kakav los covek i trener ! Zao mi je samo dece ko njih danas trenira !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA