≫ 

Batistuta odbio Maradonu: Legendarni Argentinac morao na hitnu operaciju

Popularni Batikol odlučan da se posveti isključivo svom zdravlju

  • 0
Gabriel Omar Batistuta, Fiorentina Foto: Guliver/Getty Images/Getty Images

Gabrijel Omar Batistuta, legendarni napadač Fjorentine i Rome, uspešno je operisan u Bazelu i ponovo će moći nesmetano da hoda.

Jedan od najboljih napadača sa kraja prošlog veka morao je na operaciju levog skočnog zgloba u koji mu je ugrađena jedna vrsta proteze sa kojom će ponovo moći nesmetano da hoda, a upravo to je razlog zbog kojeg se neće vraćati fudbalu. Čak, ni u ulozi trenera.

- Prva faza je prošla, proteza na levom zglobu je već realnost, sada krećemo ka oporavku. Hvala vam na ljubavi i brizi -  napisao je Batigol na svom Tviter profilu.

Zbog ovih zdravstvenih problema morao je nedavno da odbije poziv Dijega Armanda Maradone da mu se priključi u Himnaziji La Plati, gde je El Pibe postao trener.

- Želim da se zahvalim Dijegu Maradoni na ponudi koju sam dugo čekao - rekao je Batigol 4. septembra, a već 17. je podvrgnut operaciji.

- Planirao sam operaciju i postavljenje proteze u zglobu leve noge koja mi praktično ne dozvoljava da hodam neko vreme. Stvarno vam želim sve najbolje - rekao je Batistuta Maradoni, ali i navijačima njegovog novog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA