≫ 

Kokeza oči u oči sa Terzićem i Vučelićem, a povod je sjajan: Otkrivamo detalje njihovog sastanka!

Tema sastanka bio je predstojeći 161. večiti derbi, a na njemu su prisustvovale i sudije koje će deliti pravdu

  • 36
Kokeza, Terzic, Vucelic Foto: Nikola Tomić/Marko Jovanović

Predsednik Fudbaskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, sastao se u prostorijama FSS-a na Terazijama sa čelnim ljudima večitih rivala, Partizana i Crvene zvezde. Povod za razgovor Kokeze sa predsednikom Partizana i generalnim direktorom Zvezde bio je 161. večiti derbi, koji je na programu u nedelju od 18 časova u Humskoj (Arena sport 1).

Pored Terzića i Vučelića, Kokeza je na sastanak pozvao i arbitre najveće fudbalske svetkovine u Srbiji, na čelu sa trenutno najboljim srpskim sudijom - Srđanom Jovanovićem.

Kako Telegraf saznaje, tokom razgovora je Kokeza više puta isticao znacaj Večitog derbija, uz sugestiju sudijama da budu na maksimalnom nivou, još boljem nego u Ligi šampiona, gde su nedavno bili angažovani na meču Ajaks - Lil.

Vučelić i Terzić su bili saglasni sa predsednikom FSS-a i obojica su poželelu sreću nasim arbitrima. Vučelic se apsolutno založio za pošteno suđenje, kao i Terzić, koji je dodao da misli da je Jovanović naš najbolji sudija u ovom trenutku i da ima poverenje da će u nedelju suditi časno, pošteno i odgovorno.

VIDEO: Klinci sa Kosova stigli u Humsku

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA