≫ 

Miloš Vazura samouveren pred derbi: U boljoj smo formi od Zvezde

Humska će u nedelju biti poprište još jdne derbi priče

  • 14
Tomislav Karadžić, Zvezdan Terzić, Miloš Vazura Foto: Milena Đorđević

Derbi Partizana i Zvezde u nedelju (18) dolazi kao garnirung evropskog proboja u ligaška takmičenja na Starom kontinentu oba "večita rivala".

U lepom ambijentu dočekuju i jedni u drugi sudar, AZ Alkmar i Bajern su arhivirani, i jedino o čemu se ima razmišljati sa obe strane Topčiderskog brda je "utakmica nad utakmicama".

Derbi, kako kaže direktor Partizana Miloš Vazura, stiže u povoljnijem trenutku po crno-bele...

- Zvezda je sigurno dobar tim, čim igra Ligu šampiona. Tamo nema loših. Međutim, u boljoj smo formi, očekujem pozitivan rezultat - sa mnogo optimizma kaže Vazura za Sportski žurnal, i upotpunjuje misao konstatacijom:

- Uostalom, dobili smo poslednji derbi i logično idemo na pobedu.

Inspiracija pojedinca mogla bi i ovog puta da bude presudna za ishod derbija, veruje Vazura.

- Šta će da bude? Bitno je da li je nekome dan, kako igrači ustanu. Zaslužujemo pun stadion, oba kluba igraju Evropu, stoga očekujem evropski derbi.

Sezona se tek zahuktala, ali pred Partizanom je izuzetno važna nedelja, Vazura tvrdi možda i ključna za nastavak takmičenja.

- Moramo da damo sve od sebe i pobedimo. Sedmica pred nama možda je i prekretnica što se tiče prvenstva: Crvena zvezda, Javor, Radnički.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA