≫ 

UEFA ponovo kaznila Zvezdu zbog divljanja navijača!

Nižu se kazne za crveno-bele

  • 29
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

Protiv Crvene zvezde je pokrenut disciplinski postupak zbog propusta u organizaciji revanš utakmice plej ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

Ovoga puta crveno-beli će morati da plate 72.000 evra.

Glavni razlog nove kazne jeste upotreba pirotehničkih sredstava, ubacivanja objekata na teren, blokiranje stepeništa na tribinama stadiona i za neprimereno ponašanje igrača.

Da podsetimo, UEFA je zbog ponašanja na utakmici sa Helsinkijem u Finskoj, već izrekla jednu kaznu zbog koje klub neće imati podršku svojih navijača na utakmici sa Totenhemom u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Potanje...

    21. septembar 2019 | 12:29

    A je l mogu deca za London?!

  • miki

    21. septembar 2019 | 13:10

    Kako bre svajcarci nisu dobili nijednu kaznu?pogodili devojku flasom,stepenice bile blokirane,ulaz bez Kontrole kako njih ne kazne?

  • Šio mi ga Đura

    21. septembar 2019 | 12:48

    Protivnik sam svakog vandalizma ali majke mu ga pa stadion nije pozorište ili crkva pa da ne sme da se kaže i po neka ružna reč. Ovo što UEF-a radi je lov na veštice. Kao zapete puške čekaju najmanji razlog da kazne neki naš klub. Gledam strane utakmice i ne vidim da smo mi gori od drugih a njih ne kažnjavaju. Pritiskaju nas sa svih strana a ovamo kao ne dozvoljavaju mešanje politike u sport.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA